Spor Yobo'da mutlu son

Yobo'da mutlu son

Paylaş
Yobo'da mutlu son

Fenerbahçe bonservisini almak için yoğun çaba harcadığı Joseph Yobo'da mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe, teknik direktörü Aykut Kocaman'ın gelecek sezon mutlaka kadroda görmek istediği Joseph Yobo transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde Everton ile yaptığı görüşmede rest çeken Nijeryalı oyuncunun tavrı işe yaradı ve İngiliz kulübü geri adım attı.

Everton Kulübü Başkanı Bill Kenwright, Joseph Yobo'nun Fenerbahçe'ye transferinin birkaç gün içinde netleşeceğini söyledi. Yobo'nun Türkiye'de oynamak için çok istekli olduğunu belirten başkan Kenwrigt, İnigliz basınına yaptığı açıklamayla Nijeryalı oyuncunun bonservisinde yumuşadıklarını söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Yobo'nun bonservisi karşılığında Everton kulübüne 4 milyon sterlin ödeyecek. Daha önce 8 milyon da direten Everton'un da Fenerbahçe'nin önerdiği rakama sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek ve bu transfere nokta koyacak.

31 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Fenerbahçe'nin geçen sezon ligde oynadığı 30 maçta forma giyerek istikrarlı bir grafik çizmişti.

Haberin Devamı