Dünya Yogacı kadının satanist iftirası

Yogacı kadının satanist iftirası

Paylaş
Yogacı kadının satanist iftirası

İngiltere'de bir yoga öğretmeni, çocuklarının velayetini isteyen eski kocasını ve yaşadığı semtteki insanları satanist seks ayini yapmakla suçladı. Ancak kadının iftira attığı ortaya çıktı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın en zengin semtlerinden Hampstead’da yaşayan Rus asıllı yoga öğretmeni Ella Draper, çocuklarının velayetini almak isteyen eski eşini “Satanist bir seks tarikatı yönetmekle, bebekleri şeytana kurban etmekle ve öz çocuklarını taciz etmekle” suçladı.

Haberin Devamı

Yeni sevgilisi Abraham Christie ile birlikte 8 ve 9 yaşlarındaki çocuklarını maruz kaldıkları sözde taciz ve işkenceleri kameralar karşısında anlatmaya ikna eden Draper, iftira videolarını internette yayınladı. Videoların yayınlanması ile Draper’ın eski eşi aktör Rickey Dearman hakkında soruşturma başlatılırken, yoga öğretmeni Hampstead’da yaşayan birçok ebeveyn, öğretmen, rahip ve devlet görevlisini de Satanist tarikatın üyesi olmakla suçladı. Tarikat üyelerinin bebekleri öldürdüğünü, kanlarını içtiğini ve çocuk cesetlerinin etrafında dans ettiğini iddia eden kadın, çocuklarının devam ettiği ilkokulun müdiresini de çocuk pornosu çekip dağıtmakla suçladı.

Polis konu ile ilgili gerçekleştirdiği soruşturma sonucunda Draper’ın iddialarının tamamen asılsız olduğunu tespit etti. (Hürriyet)

Haberin Devamı