Magazin Yoğun bakımdaki İbo'dan şaşırtan istek!

Yoğun bakımdaki İbo'dan şaşırtan istek!

Paylaş
Yoğun bakımdaki İbo'dan şaşırtan istek!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından İbrahim Tatlıses'in isteği herkesi şaşırttı

Gecce.com isimli internet? sitesinde yer alan habere göre, Tatlıses yoğun bakıma sarı-lacivert renklerinde tesbih istedi. Fatih Bucak’ın karavanından getirilen tesbihle fotoğraf çektiren İbrahim Tatlıses fotoğrafı ise telefonundan Başbakan’a gönderdi.

Haberin Devamı

TATLISES SALDIRISINDA 3 BDP'Lİ GÖZALTINA ALINDI!

Vatan'ın haberine göre, İbo’nun gönderdiği fotoğraflı mesajda “En büyük Fener...” diye yazdığı iddia edildi. Daha önce de Tatlıses’in yoğun bakım odasında yatağı yumrukladığı, Derya Tuna’nın burnunu sıktığı ve doktoruna da, “Sen kral adamsın” dediği iddia edilmişti.

İBO ŞOV’U YAVUZ BİNGÖL SUNACAK

Beyaz TV’de ki “İbo Show” ise bu pazar da devam edecek. Şehnaz Özkaya ve Yavuz Bingöl’ün birlikte sunacakları “İbo Show”a konuk olarak Tan, Gökhan Tepe, Davut Güloğlu, Ceylan, Günel ve Metin Şentürk katılacak, program yaklaşık üç saat sürecek.

HAYRANLARINDAN ANLAMLI PANKART

Soğuk havaya rağmen Tatlıses hayranları hastanenin bahçesinden ayrılmıyor. Tatlıses hayranları dün de pankart açarak Tatlıses lehine tezahürat yaptı. Ardından Pazar günü pankartı köprüde açacaklarını belirten Tatlıses hayranları pankartı topladı.

Haberin Devamı