Magazin Yoğurtçu Bayram' skandalında yeni gelişme

Yoğurtçu Bayram' skandalında yeni gelişme

Paylaş
Yoğurtçu Bayram' skandalında yeni gelişme

Yoğurtçu Bayram skandalında ağızları açıkta bırakan gelişme! Seda ve Uğur’la programında Meral Hanım 14 yaşındaki kızının önce kocasından olduğunu söylemiş, ancak daha sonra, kızın kocasından olmadığı ortaya çıkmıştı. Sonrasında ise kızının Yoğurtçu Bayram'dan olduğunu iddia etmişti. DNA testi sonucu çocuğun Yoğurtçu Bayram'dan olduğu ortaya çıktı

Yoğurtçu Bayram skandalında ağızları açıkta bırakan gelişme! Türkiye günlerdir Çocuğumun babası Yoğurtçu Bayram olabilir diyen Meral hanımı konuşuyor.

Çocuğunun, eşinden olmadığı anlaşılan kadın, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle birlikte oldu" demişti.

Programda daha önce İbrahim Bey, üçüncü çocuklarının kendisinden olmadığını iddia etmiş ve 3 kez DNA testi yaptırmıştı. Meral Hanım da yapılan DNA testlerine güvenmediği için canlı yayına gelmişti.


"BENİMLE RIZAM DIŞINDA BİRLİKTE OLDU"


Meral Hanım'ın 3. çocuğunun yoğurtçuluk yapan Bayram Bey'den olabileceği iddia edilmişti. Meral Hanım bu iddiaları her seferinde reddetmiş ama DNA testinden çocuğun kocasından olmadığı kesinleşince canlı yayında fenalaşmıştı.



Meral Hanım, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle beraber oldu, çocuk ondan olabilir" deyince ekran başındakiler buz kesmişti.

YOĞURTÇU BAYRAM'A DA DNA TESTİ


Çocuğun İbrahim Bey'den olmadığı ortaya çıkınca gözler 'Yoğurtçu Bayram'a çevrildi. Bayram Bey'den de DNA örneği alındı.

ÇOCUK YOĞURTÇU BAYRAM'DAN ÇIKTI


DNA örnekleri teste yollandı ve çıkan sonuç programda açıklandı. DNA testinin sonucuna göre, Meral’in 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu ortaya çıktı.



Haberin Devamı