Gündem Yok artık dedirten olay! 'Canı sıkıldığı için' iki çocuğu vurdu

Yok artık dedirten olay! 'Canı sıkıldığı için' iki çocuğu vurdu

Paylaş
Yok artık dedirten olay! 'Canı sıkıldığı için' iki çocuğu vurdu

Erzurum'da evinin penceresinden havalı tabancasıyla ateş ederek 2 çocuğu sırtından vuran ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kişi, savcının itirazı üzerine bugün tutuklandı.

SOKAKTA OYNUYORLARDI


Erzurum’da Ömer Murat A., 4. kattaki evinin penceresinden sokakta oynayan 4 yaşındaki Sümeyye B. ile 6 yaşındaki İkra K.’yı sırtlarından vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuklar ameliyata alındı. Sümeyye’nin durumu kritik. Gözaltına alınan Ömer Murat A. “Evde iftarı beklerken canım sıkılınca sokaktaki kola şişesine ateş ettim” diye ifade verdi.



6 yaşındaki İkra’nın yanından babası bir an olsun ayrılmıyor.

'SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU'


Ömer Murat A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çocukların aileleri isyan etti: “Saçmalar, çocuklarımızın sırtına değil de başlarına isabet etseydi ölebilirlerdi. Bu adam yalan söylüyor. Sokaktaki çocukların sesinden rahatsız olduğu için ateş etti. zaten sürekli tehdit ediyor. Bu ülkede canı sıkılan sokağa ateş edebiliyor mu? Bu nasıl adalet?”



İkra böyle yaralandı.


"KARDEŞİM BİR ŞEY YAPMADIM"


Murat A., bugün sabah saatlerinde savcının itirazı üzerine Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerince yeniden gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. 2. Sulh Ceza Mahkemesinde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı. Murat A., elleri kelepçeli olarak adliyeden çıkarılarak cezaevine götürülürken basın mensuplarına tepki gösterdi.

"BİR YERDEN SIÇRAMIŞ GİTMİŞ GİRMİŞ"


Murat A., "Kardeşim bir şey yapmadım, kazayla oldu. Pişmanım diyorum da kazayla oldu. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ben okulunda insanım ya. Kazayla diyorum ya. Bir yerden sıçramış gitmiş, girmiş. Şişeyi vurdum oradan sıçramış parçalanmış saçma. Siz neyi çekiyorsunuz ki? Haberlerde yazmış yok onu tehdit etti yok bunu tehdit etti diye. Benim kimseyi tehdit ettiğim yok" dedi.