Gündem Yok böyle bir acı!

Yok böyle bir acı!

Paylaş
Yok böyle bir acı!

Sakarya'da dereye düşen toplarını almak isterken akıntıya kapılan kuzenlerden biri kurtuldu, diğeri ise öldü. Minik Orhan'ın cansız bedenini gören ailesinin ağıtları yürek dağladı

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde ilköğretim birinci sınıf öğrencisi Orhan Demir, kuzeni Suat Demir ile birlikte Salihiye Köyü yakınından geçen Mudurnu Deresi kenarında oynarken, topları dereye düştü. Çocuklar, topu almak için dereye girdi. Bir anda akıntıya kapılan çocuklar, sürüklenmeye başladı. Olayda Suat Demir topu alıp kenara tutunarak sudan çıkmayı başarırken, kuzeni Orhan Demir ise derede kayboldu. Suat Demir’in eve gelip haber vermesi üzerine köy halkı ve bölgeye gelen Arama Kurtarma Birliği ekipleri derede arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri ve köy halkı da Mudurnu Deresi’ne girerek ağaç dallarının altlarını tek tek aradı.

Önceki akşam başlayan arama çalışmaları sabaha kadar sonuç vermedi. Demir’in cesedi, olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta derenin Kazancı Mahallesi’ndeki TEM Otoyolu Köprüsü’nün altındaki bölümünde sabah saatlerinde çalılara takılı olarak bulundu. Dereden çıkartılan ceset, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi için bir süre bekletildi. Olayı öğrenen çocuğun anne ve babası, feryatlarla cesedin yanına geldi. Baba Kenan Demir ile anne Gülsemin Demir, çocuklarının battaniyeye sarılı cansız bedenini görünce yüzünü okşayıp gözyaşları döktü. Baba ise oğlunun elini sıkı sıkı tutup öptü. Anne ve babanın ağıtları herkesi gözyaşlarına boğdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.