Gündem Yok böyle bir kaza!

Yok böyle bir kaza!

Paylaş
Yok böyle bir kaza!

Başkent'te iddialara göre bir servis aracının sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil aynı istikamete giden dolmuşun altına girdi. İki lastik üzerinde havada asılı kalan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Dolmuşun arka bölümüne sıkışan otomobil, bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı

Kaza, sabah saatlerinde Çankaya Cevizlidere Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Destina Gülsen D. idaresindeki otomobil, plakası alınamayan bir servis aracı tarafından sıkıştırıldı. Kontrolden çıkan otomobil, aynı istikamete giden Ulus-Terminal dolmuş hattıyla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil dolmuşun arka tekerleğinin bulunduğu bölüne sıkıştı. Otomobil iki lastiğinin üzerine havaya kalktı. Kazada sürücü Destina Gülsen D. ile eşi Halil D. yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hemen hastaneye kaldırdı.

Haberin Devamı

GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Dolmuşla çarpışan ve havada asılı kalan otomobili bulunduğu yerden çıkarmak ise kolay olmadı. Otomobil önce çekici marifetiyle bulunduğu yerden çıkarılmaya çalışıldı. Bu girişim sonuç vermeyince bazı vatandaşlar aracın üzerine çıktı. Bir kişi de dolmuşu hareket ettirip, araçtan kurtarmaya çalıştı. Bu sırada çekicinin, dolmuşun hareket etmesiyle sürüklendiği görüldü. Yoğun uğraşlar sonucu otomobil bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.