Türkiye (Son Dakika) Yok böyle kaza

Yok böyle kaza

Paylaş
Yok böyle kaza

Karabük'te önüne çıkan araca ve kaldırımda yürüyen iki kız kardeşe çarpan araç, kardeşlerden biriyle birlikte istinat duvarından aşağıya düştü

Kaza, saat 10.30 sıralarında Yüzüncüyıl Mahallesi'nde meydana geldi. Vural Sorgun yönetimindeki hafif ticari araç, yol kenarında park halindeyken kontrolsüz yola çıkan Yunus Usluca’nın kullandığı hafif ticari araca çarparak kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

Kaldırıma yönelen ve burada yürüyen 56 yaşındaki Ummahan Ballıoğlu ile 64 yaşındaki Hayrunnisa Vergün kardeşlere çarpan araç, Ummahan Ballıoğlu ile birlikte istinat duvarından pazar yerine düştü. Ummahan Ballıoğlu, duvarda ’dik’ şekilde duran aracın altında kalmayarak ölümden döndü.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28322","28322","201503","28322-.jpg","1", "0","Şok kaza kameralarda: 2'si ağır 3 yaralı!");

Bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada Ummahan Ballıoğlu ve Hayrunnisa Vergün ile diğer hafif ticari aracın sürücüsü Yunus Usluca yaralandı. Yaralılar, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan kız kardeşlerin sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Kazadan yara almadan kurtulan Vural Sorgun, gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA