Gündem Yoksa bilerek mi çarptı?

Yoksa bilerek mi çarptı?

Paylaş
Yoksa bilerek mi çarptı?

Emniyet şeridinde duran TIR'a arkadan çarpan cipteki karı-koca öldü. Cipin fren izinin bile olmadığı kaza için MOBESE kamerasındaki görüntüler incelemeye alındı

İstanbul’dan Edirne istikametine giden Hüseyin Karataş’ın (35) TIR’ı, dün sabah 06.00 sıralarında Selimpaşa’da arıza yaptı. Karataş, TIR’ı emniyet şeridine çekti.

Bu sırada arkadan gelen Mustafa Küçükbıçak’ın (52) kullandığı cip, hızla emniyet şeridindeki araca çarptı. Cipin büyük kısmı TIR dorsesinin altına girerken Küçükbıçak ile eşi Şüheda Güler Sorgun Küçükbıçak yaşamlarını yitirdi.

Kaza yerinde fren izine rastlanmazken, sürücünün uyuduğu ihtimali üzerinde duruldu.

BİLEREK Mİ ÇARPTI ŞÜPHESİ

Aralarında trafik polislerinin de bulunduğu bazı görgü tanıkları ise cipin kazadan bir süre önce Çatalca’dan geçtiğini, içindeki kadın ile erkeğin tartışarak yollarına devam ettiklerini gördüklerini söylediler.

Fren izinin olmayışı, Çatalca’dan geçerken sürücünün uyanık olması, kasıtlı olarak TIR’a çarpma ihtimalini güçlendirdi. TIR sürücüsü Hüseyin Karataş, “Çok süratli oldukları gibi fren bile yapmamışlar. Yolda başka araç da yoktu. Sıkıştırılmaları da söz konusu değil” dedi.

Sürekli ağlayan Hüseyin Karataş gözaltına alınırken, kaza yerinin tam karşısındaki MOBESE kamerasının kazanın nedenini ortaya çıkarması bekleniyor.