Gündem Yokuş aşağı hız denemesi ölüm getirdi

Yokuş aşağı hız denemesi ölüm getirdi

Paylaş
Yokuş aşağı hız denemesi ölüm getirdi

Yokuş aşağı hız denemesi ölüm getirdi

Bahçelievler’de Bekir Kesgin’in kullandığı otomobil aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak önce park halindeki bir araca sonra duvara çarpıp takla attı. Ters dönen aracın altında kalan Kesgin olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kaza, Kocasinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde meydana geldi. Bekir Kesgin yönetimindeki 34 RUP 66 plakalı Toyota marka otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir araca çarpıp, takla atmaya başladı. Yol kenarındaki köprünün ayaklarına da çarpan araç, 50 metre sürüklendikten sonra ters döndü. Sürücü Kesgin ters dönen aracın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda Kesgin’i sıkıştığı yerden kurtardı. Ancak, sağlık ekibi Kesgin’in öldüğünü belirledi. Ceset polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaza yapan aracın çok hızlı olduğunu ifade eden görgü tanıkları, otomobilin yol kenarında park halinde bulunan beyaz renkli bir araca çarptığını daha sonra duvara vurduğunu belirtti. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı

Süleyman KAYA/İSTANBUL, (DHA)