Coşkun Türk Yol geçen hanı
HABERİ PAYLAŞ

Yol geçen hanı

Bir maçı seyretmediyseniz 5 gol atan bir o kadar da kaçıran takımın normal şartlarda bütün hatlarıyla iyi olduğunu düşünürsünüz. Farklı kazanan bir takım eleştirilebilir mi? Bir başka soru: Takımın en etkili hücum silahı Alex, vasatın üzerine çıkamamışsa Fener nasıl bu kadar gol pozisyonuna girdi? Hemen cevaplayalım, Sivas’ın savunması yol geçen hanı olursa Fener için az bile attı diyebiliriz. Tabii ki bunları derken Semih’in müthiş fırsatçılığı ve çalışkanlığını, Uğur’un sürati, hırsı ve nefis vuruşlarını, Lugano’nun yerinde Deniz’in “Joker” tarifine tam uymasını görmezden gelecek değiliz.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül belki çok iyi değildi ancak görevini yaptı bir de gol attı. Ya diğerleri? Selçuk, Semih’in ilk golünde asist yaparken alkışı aldı. Ama savunmadan çıkarken yaptığı çok sayıda top kayıpları, uzun top oynama hastalığı -ki bunların çoğu rakibe gitti- saç baş yoldurdu. Vederson, Mehmet Yıldız’ın attığı golün hazırlayıcısı oldu. Futbol oynayan bilir. Savunmada görev yapanlara “Kafa vuracaksan topu mümkün olduğu kadar kalenden uzağa göndereceksin” derler. Ama Vederson tehlikeli bölgenin göbeğine indirdi topu.

Mehmet Topuz mevki kurbanı. Selçuk’un yerinde oynasa, takıma katkısı daha fazla olacaktı. Bilica çok hırslı ve motive olması nedeniyle hatalar yaptı. Özer bir iki hoş hareketin dışında pek ortalıkta görünmedi. Sonuç: Fener zayıf rakibini yendi, hem de farklı. Kananan haklıdır... Ancak küçük hatalardan ders almak daha büyük başarıların hak ederek kazanılmasını sağlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder