Türkiye (Son Dakika) Yol verme kavgasında beyzbol sopalı dehşet!

Yol verme kavgasında beyzbol sopalı dehşet!

Paylaş
Yol verme kavgasında beyzbol sopalı dehşet!

İzmir Torbalı’da yol vermeme nedeniyle çıkan kavgada Y.P. , beyzbol sopasıyla karşısındaki aracın sürücüsü M.Ç.’ye vurdu. M.Ç., kafasına aldığı darbeyle hayatını kaybetti

İzmir’in Torbalı ilçesinde akılalmaz bir cinayet işlendi. Y.P. isimli kişi arabasıyla seyir halindeyken bir diğer araç sürücüsü M.Ç. ile yol verme tartışması yaşadı. Her iki şoför de araçlarından indi. Yaşanan tartışma, kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Cebinden bıçak çıkartan M.Ç., Y.P.’ye saldırdı ve elinden yaraladı. Y.P. ise kendi aracından beyzbol sopası alarak M.Ç.’nin kafasına vurdu. M.Ç. ağır yaralandı.

KAÇMAK İSTEDİ

Olay yerine gelen 112 ambulans ekipleri, ağır yaralı M.Ç.’yi Torbalı Devlet Hastanesine götürdü. İlk müdahalesi yapılan genç, daha sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İki gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan genç hayatını kaybetti. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Y.P.'yi gözaltına aldı. İfadesi alınan zanlı, Torbalı Adliyesine çıkartıldığı esnada kaçma teşebbüsünde bulundu. Polis, şahsı kıskıvrak yakaladı. Y.P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA


Haberin Devamı