Türkiye (Son Dakika) Yolcu otobüsü devrildi:1 ölü,6yaralı

Yolcu otobüsü devrildi:1 ölü,6yaralı

Paylaş
Yolcu otobüsü devrildi:1 ölü,6yaralı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, devrilen yolcu otobüsündeki 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

İzmir’den Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne giden Mehmet Karaağaç (32) yönetimindeki 45 HY 820 plakalı yolcu otobüsü, bugün saat 13.00 sıralarında Ortaca, Kocabel Mevkii’nde, yağmurun kavganlaştırdığı yolda virajı alamayarak devrildi.

Haberin Devamı

Kazada, yolculardan Refiye Arslan (65) yaşamını yitirirken, Cihan Kavuklu (66), Nafize Gümüş (65), Arzu Bel (20), Uğur Tanrıverdi (20), Rabia Kuru (50) ve otobüsün muavinlerinden Okan Özdoğan (22) yaralandı. Otobüs sürücüsü Mehmet Karaağaç ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar, ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi ve Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, Mehmet Karaağaç’ı gözaltına aldı.

İzmir Otogarı’ndan dolu olarak çıkan otobüsün yolcularından büyük bölümünü Aydın, Muğla ve Köyceğiz’de indirmiş olmasının, facianın boyutunun daha da büyük olmasını önlediği ortaya çıktı. Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz da kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Kaza nedeniyle yol 2 saat süreyle trafiğe kapanırken, yaklaşık 3 kilometrelik araç konvoyu oluştu. Yola dökülen yağ ve mazotun itfaiye ve belediye ekipleri tarafından temizlenmesinin ardından yol tek şeritten verilmeye başlandı.

Haberin Devamı

DHA