Gündem Yolcu otobüsünde cinayet!

Yolcu otobüsünde cinayet!

Paylaş
Yolcu otobüsünde cinayet!

Yolcu otobüsünde cinayet!

İzmit'te Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yanına oğlunu da alıp Ağrı'daki yakınlarının yanına gitmek isteyen eşi Mahkün U.'yu 8 yaşındaki oğlunun yanında kurşun yağmuruna tutarak öldüren Sezai U. tutuklandı. Yanı başındaki koltukta oturan annesinin, babasının silahından çıkan kurşunlarla ölümünü saniye saniye izleyen 8 yaşındaki V.U.'nun ise hala şokta olduğu ve psikolog desteği verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Dün işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkarken, katil koca Sezai U.'nun eşine uzun süredir şiddet uyguladığı, Mahkün U.'nun ise yakınlarına sık sık "Bunlara dört çocuğum için katlanıyorum" diyerek sabrettiği, 4 ay önce de boşanma davası açtığı anlaşıldı. Dün, eşinin 8 yaşındaki çocuğu V.'yi yanına alıp Ağrı'ya gitmek üzere yola çıktığını öğrenince bir tanıdığının otomobiliyle aracın peşine takılarak İzmit'e kadar gelen Sezai U.'nun eşini ve çocuğunu otobüsten indirttiği, karısını "Her şey çok güzel olacak. Gitmekten vazgeç. Davayı da geri" diyerek ikna etmeye çalıştığı, karısının ikna olmayıp çocuğuyla birlikte yeniden otobüse binmesi üzerine de içeri girip ona kurşun yağdırdığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Olayı saniye saniye yaşayan ve şok geçiren V. ise psikolog desteğinde bile ifade veremedi. Sürekli ağlayan ve yakınlarına teslim edilen V.'ye halen psikolog desteği verilmekte olduğu bildirildi.

Dün cinayetten sonra diğer yolcular tarafından etkisiz hale getirilip dövülen ve polise teslim edilen Sezai U. ise bugün sevkedildiği Adliyede tutuklandı. Sezai U.'nun bir susma hakkını kullanarak konuşmak istemediği öğrenilirken, sadece "Gitmekten vazgeçseydi bunlar olmayacaktı. Bir anlık öfkemin kurbanı oldum." dediği öğrenildi.

DHA