Türkiye (Son Dakika) Yolcuların bakışları arasında can verdi

Yolcuların bakışları arasında can verdi

Paylaş
Yolcuların bakışları arasında can verdi

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda aniden fenalaşan Sırrı Taşbaşı (55) isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı’nda aniden fenalaşan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Sırrı Taşbaşı (55) isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yolcuların bakışları arasında can veren Taşbaşı’nın üstünden uçak bileti ve pasaport çıkmadı.

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Sırrı Taşbaşı (55) saat 21.00 sıralarında Dış Hatlar Terminali Gidiş katında aniden fenalaşarak yere düştü. Taşbaşı’nın yere düştüğünü ve hareketsiz olarak yattığını gören havalimanı personeli durumu havalimanı’nda Portclinic ve polise ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Taşbaşı hayata döndürülemedi. Taşbaşı’nın cansız bedeni ambulansla Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada Polis ekiplerinin Taşbaşı’nın üzerinde yaptıkları incelemede üstünden uçak bileti ve pasaportu çıkmazken, elindeki torbalarda ise ekmek, yiyecek ve ilaç olduğu görüldü.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı