Dünya Yolcunun gaz problemi uçağı tahliye ettirdi!

Yolcunun gaz problemi uçağı tahliye ettirdi!

Paylaş
Yolcunun gaz problemi uçağı tahliye ettirdi!

American Airlines uçağındaki bir yolcunun gaz problemi nedeniyle diğer yolcularda mide bulantısı ve baş ağrısı başlayınca, uçağın derhal tahliye edildiği öne sürüldü

Amerikan CBS North Carolina internet sitesinin haberine göre, ABD'de Charlotte - Raleigh / Durham seferi yapan American Airlines uçağındaki bir yolcunun, inişe yaklaşılırken çok şiddetli şekilde gaz çıkarması üzerine diğer yolcularda mide bulantısı ve başağrısı başlayınca, yetkililer inişte derhal uçağı tahliye etti.


OKSİJEN MASKELERİ AÇILDI MI BİLİNMİYOR


Olayın iniş sırasında gerçekleşmiş olması havada olası bir panik yaşanmasını engellerken, oksijen maskelerinin devreye girip girmediği konusunda bir açıklama yapılmadı!

Bu haberin internette yayınlanması üzerine American Airlines sözcüsü, uçakta teknik bir problem olduğu için bu işlemin yapıldığını öne sürdü.



"Hava Sosyal Medya" kullanıcı adıyla havacılık haberleri yapan bir internet sitesi de, American Airlines uçağının yaptığı iniş sonrası hasta bir yolcunun şiddetli gaz problemi nedeniyle uçağın tahliye edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı