Gündem Yolcunun hostese verdiği not panik yarattı

Yolcunun hostese verdiği not panik yarattı

Paylaş
Yolcunun hostese verdiği not panik yarattı

Kıbrıs seferini gerçekleştirecek uçakta bir yolcunun kabin memuruna verdiği yazılı not, uçakta hareketli anların yaşanmasına neden oldu

İstanbul-Ercan seferini yapmak üzere hazırlanan tarifeli uçakta, bir yolcunun kabin memuruna verdiği yazılı bir not nedeniyle yapılan aramalarda herhangi bir unsura rastlanılmadı.

4 SAATLİK GECİKME OLDU


Atatürk Havalimanı’ndan saat 16.45’te KKTC’deki Ercan Havalimanı’na hareket edecek tarifeli uçakta, kalkış için hazırlıklarını tamamladı. Bu sırada uçakta bulunan bir yolcu, elindeki yazılı bir notu kabin memuruna verdi. Notta yazılanları ihbar kabul eden kabin memuru durumu kaptan pilota bildirdi.

Bunun üzerine uçağa polis ekipleri çağrıldı. Notu yazan yolcu polis tarafından uçaktan indirilerek, gözaltına alındı. Uçakta güvenlik kuralları gereğince yapılan aramalarda herhangi bir unsura rastlanılmadı. Yolcular 4 saatlik gecikmenin ardından başka bir uçakla KKTC’ye hareket etti.

Gözaltına alınan yolcunun ise Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

AA