Yaşam 'Yolda', 46. İstanbul Müzik Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak

'Yolda', 46. İstanbul Müzik Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak

Paylaş
'Yolda', 46. İstanbul Müzik Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak

46. İstanbul Müzik Festivali kapsamında; İstanbul Müzik Festivali ve Bodrum Müzik Festivali ortak prodüksiyonuyla hazırlanan “Yolda”, 11 Haziran Pazartesi akşamı Süreyya Operası'nda Nobel İlaç gösteri sponsorluğunda dünya prömiyerini gerçekleştirecek

46. İstanbul Müzik Festivali, Gülsin Onay'ın piyanodaki yorumlarını Murathan Özbek'in kamerasıyla buluşturan çok disiplinli bir projenin dünya prömiyerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

MÜZİK ZİYAFETİNE DÖNÜŞECEK

Murathan Özbek'in kamerasından gitmek, uzaklaşmak, yolda olmak hissini yansıtan görüntüler eşliğinde aynı hisleri barındıran Beethoven'ın Les Adieux'su, Schubert ve Liszt'in Auf dem Wasser zu singen'i, Ravel'in Ondine'i gibi eserlerle özel hazırlanan repertuvar Gülsin Onay yorumuyla özel bir müzik ziyafetine dönüşecek.

İstanbul Müzik Festivali ve Bodrum Müzik Festivali ortak prodüksiyonuyla hazırlanan "Yolda", 11 Haziran Pazartesi akşamı Süreyya Operası'nda Nobel İlaç gösteri sponsorluğunda dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

DÖRT BİR YANDA KONSERLER VERİYOR

Uluslararası müzik kariyeri Arjantin’den Japonya’ya uzanan Gülsin Onay, ülkemizde de klasik müziği yaygınlaştırmak üzere Milas’ın köylerinden Gaziantep’e ve Van’a dört bir yanda konserler veriyor.

Haberin Devamı