Türkiye (Son Dakika) Yollara fuhuş kartviziti atan şüphelilere suçüstü

Yollara fuhuş kartviziti atan şüphelilere suçüstü

Paylaş
Yollara fuhuş kartviziti atan şüphelilere suçüstü

Konya'da fuhuş amaçlı çeşitli olarak yerlere kartvizit atan 3 kadın ve 1 erkek şüpheli, polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Meram ilçesi Atatürk Caddesi’nde çeşitli yerlere üzerinde kadın isim ve numaralarının bulunduğu fuhuş amaçlı kartvizit bırakıldığı ihbarını aldı. Bölgeye sevk edilen ekipler 3 kadın ve 1 erkeği şüpheli olarak belirledi.

Bunun üzerine polis şüphelileri takibe başladı. Ekipler, şüphelilerin yerlere kartvizit attığını anda suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 22 yaşındaki İsmail K., 27 yaşındaki Semra A., 25 yaşındaki Ayşe Ç. ve 27 yaşındaki Mukaddes G.’nin üst aramasında yaklaşık 100 kartvizit bulundu.

'ARA BENİ GÖRÜŞELİM, RÜYA'


Üzerlerinde ’Ara beni görüşelim Rüya’, yazılı kartvizitlere el koyan polis, bazı kartvizitlerinle elle yazılarak çoğaltıldığını saptadı. Suçlarını kabul eden şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından, ’Fuhşa teşvik, aracılık ve fuhşun yolunu kolaylaştırmak’ suçlarından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Tolga YANIK / KONYA, (DHA)

Haberin Devamı