Osman Şenher Yolumuz açık
HABERİ PAYLAŞ

Yolumuz açık

Dün gece Şükrü Saracoğlu Stadı’nda milli bayram vardı. Önce taraftardan bahsedeyim; mükemmeldiler. Takımımızı coşturmak için ne yapılması gerekiyorsa fazlasını yaptılar. Müthiş destek, müthiş tezahürat... Eminim taraftarımızın bu baskısı galibiyetimizde çok büyük rol oynadı. İyi mi oynadık? Hayır. Ama bütün futbolcular kazanmak için yüreklerini ortaya koydular.

[[HAFTAYA]]

Arda, Gökhan Gönül ve kaleci Volkan Demirel galibiyetimizin kahramanları oldular. Arda uzun süredir sakat. Bir yerden başlamak istiyordu. Hepimizin kafasında soru işareti vardı. Attığı gol, oynadığı futbol hem bizi hem de Arda’yı rahatlattı. Bütün stat Arda’yı bağrına bastı. Kaleci Volkan’ı Allah nazardan saklasın. Bu çocuğa övgü olarak ne söylesek az. Kurtardığı penaltı ve ölü toptan bir kurtarışı ile milli bayramı yaşamamızda büyük rol oynadı. Gökhan Gönül’e ise ‘Türk futbolunun altın çocuğu’ lakabını rahatlıkla verebiliriz.

Haberin Devamı

Sadece görevini yapmaya çalışıyor. Attığı gol ise harikaydı. Türk futbolunun yerlerde süründüğü bir dönemde Avusturya galibiyeti önümüzü açtı. Futbolcuların çoğunun ilk defa bir arada oynaması iyi futbolu engelledi. Ama hırsları, ileride çok iyi bir takım olacağının sinyalleriydi. Tek eksiğimiz, golcümüz yok. Burak koşuyor, uğraşıyor, ama son vuruşlarda yok. Guus Hiddink’in Semih’i mutlak ilk 11’de düşünmesi lazım. Sonuçta keyifli bir geceydi. Dilerim bu galibiyetler devam eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder