Spor Yönetim gaza bastı: Mangala ve Martinez

Yönetim gaza bastı: Mangala ve Martinez

Paylaş
Yönetim gaza bastı: Mangala ve Martinez

Beşiktaş Yönetimi, Las Palmas maçı sonrasında hem forvet hem de stoper transferlerini bitirmek için kolları sıvadı.

Yönetim, Las Palmas maçı sonrasında hem forvet hem de stoper transferlerini bitirmek için kolları sıvadı.

Özellikle Las Palmas önünde yenilen goller ve Atınç Nukan’ın çapraz bağlarının kopması nedeniyle stoper transferini daha da öne çeken Siyah-Beyazlılar, Manchester City’de oynayan Mangala ile İnter’de forma giyen Miranda için yeni görüşmeler yapacak.

Bu hafta içerisinde stoper veya golcü transferinden birini bitirmeye çalışacak olan Beşiktaş Yönetimi, Negredo konusunda da umutlarını korumaya devam ediyor. Forma giymeyen eldeki oyuncularını gönderemediği için planladığı tasarrufu yapamayan yönetim, Diego Costa gibi büyük hedeflerden uzaklaşmak zorunda kaldı. Bu nedenle bir an önce Negredo’yu bitirerek hem taraftarını hem de Şenol Güneş’i sevindirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, alternatif olarak Babacar ve Jackson Martinez isimleriyle de temasları sürdürüyor.

MARTİNEZ LİSTEDE


Geçen sene de Beşiktaş’ın gündemine gelen Jackson Martinez’e, teknik heyet soğuk baksa da, yönetim her ihtimali göz önünde bulundurarak, Kolombiyalı ismi listesinde tutuyor.

Kanat bölgesi için ise bir süredir Lens ile görüşen siyah-be yazlılar, bu konuda önce Sunderland kulübüyle anlaşmaya çalışacak

Beşiktaş’ın Las Palmas karşısındaki kötü oyunu transfer çalışmalarının yeniden hız kazanmasına yol açtı.

Haberin Devamı