Spor Yönetimde ilk çatlak

Yönetimde ilk çatlak

Paylaş
Yönetimde ilk çatlak

Federasyona derbi sonrası yapılan itiraz yönetimi ikiye böldü. Ayrıca Metin Keçeli'nin açıklamalarının hafif olması da sıkıntı yaratıyor

Beşiktaş Kulübü’nde 31 Ocak’ta seçim yapılmış ve yeni yönetim oluşturulmuştu. Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe maçından sonra yaşananlarla birlikte ilk huzursuzluğunu da yaşadı. İşte çatlak seslerin yükselmesine neden olan satırbaşları:

Haberin Devamı

- Türkiye Futbol Federasyonu’na derbi sonrası maçın tekrarı ya da hükmen galibiyet istenmesi yönünde yapılan itirazın bir bölüm yöneticiler tarafından yersiz bulunması.

- Böyle bir açıklama yerine Fenerbahçeli Bilica’nın üzerine gidilmesi lazım gerektiğinin vurgulanması. Bu suretle Fenerbahçeli futbolcunun cezalandırma yönünün ağır basması fikrinin benimsenmemesi.

- Her kafadan bir ses çıkması, bazı yöneticilerin sırf camiaya şirin gözükme amacıyla yaptığı tutarsız açıklamaların tepki görmesi.

- Yönetime girmesi büyük yankı uyandıran Metin Keçeli’nin açıklamalarının hafif bulunması. Daha ağır ve ses getirecek cinsten konuşmasının istenmesi.

- Beşiktaşlılık duruşu denilerek yapılan açıklamaların bu cümleyle ters düşmesi ve birçok yöneticinin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevki.

Haberin Devamı

- Bütün bu yaşananların “Bir daha hata yok” sözünün verilmesine rağmen yeniden 31 Ocak öncesine dönüş sinyallerinin verilmesi.

Faik GÜRSES