Spor Yönetimin sabrı taştı!

Yönetimin sabrı taştı!

Paylaş
Yönetimin sabrı taştı!

Galatasaray Yönetimi, Real Madrid karşısında sergilenen isteksiz futboldan rahatsız. Yönetimden bazı isimlerin haftalık toplantıda konuyu gündeme getirerek Başkan Ünal Aysal ile çözüm yollarını masaya yatıracakları bildirildi

Galatasaray'da ağır Real Madrid yenilgisinin yankılari sürüyor. Sarı kırmızılı yönetimden bazi isimlerin, Santiago Bernabeu'da oynanan isteksiz futbolu haftalık olağan toplantıda Başkan Ünal Aysal ile konuşarak konuya çözüm aramak istedikleri öğrenildi.

Galatasaray'ın oynadığı futbol, gerek taraftarı gerekse yönetimi memnun etmezken, Başkan Aysal'ın Yönetim Kurulu toplantısında alacağı tavır ise merak konusu.

Bazı yöneticilerin özellikle maçın ikinci yarısında ortaya konan futboldan rahatsız oldukları ve takımda devre arasında mutlaka değişikliğe gidilmesi yönünde görüş belirtecekleri gelen haberler arasında.

İKİNCİ REAL MADRID HEZİMETİ


Galatasaray, Mancini'nin raporu doğrultusunda ocak ayında takımda önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. İtalyan çalıştırıcının defansa mutlaka takviye istediği ve devre arasinda bu yönde çalşmalar yapılacağı öğrenildi.

Başkan Aysal'ın da Juventus maçına kadar takımın moralini yükseltmek için daha sık Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek sarı kırmızılı futbolcularla görüşeceği belirtildi.

Haberin Devamı