Gündem Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'a son veda

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'a son veda

Paylaş
Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'a son veda

Şile'deki evinde öldürülen yönetmen Mustafa Kemal Uzun için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yönetmenin yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan Haldun Dormen, "Benim asistanımdı.Vazgeçilmez dosttu. Ben ve Dormen ailesi perişan olduk'' dedi.

Şile'de figüranlık yaptığı öğrenilen O.A. tarafından öldürülen yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un cenazesi törenin yapılacağı Teşvikiye Camii'ne getirildi. Tabuta sarılan Mustafa Kemal Uzun'un yakınları gözyaşı döktü.

Mustafa Kemal Uzun, burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından yarın Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Gündoğan Köyü Mezarlığı'nda defnedilecek.




Mustafa Kemal Uzun'un cenazesine çok sayıda ünlü isim akın etti. Oyuncu Sefa Zengin, "Korkunç bir durum. Kemal gibi dünya beyefendisi bir insanın başına gelebilecek en korkunç şey. Şoktayım. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Söyleyecek söz yok .Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.



Haldun Dormen ise, "Benim asistanımdı.Vazgeçilmez dosttu. Ben ve Dormen ailesi perişan olduk. 1985'ten beri beraber çalıştık. Bir sürü proje yaptık. Dormen ailesi olarak çok üzgünüz. Onun yokluğunda çok kötü hissedeceğiz" dedi.



Oyuncu Gürkan Uygun ise "Ne söylenebilir ki "diye konuştu.


Yönetmeni öldüren O.A.
Yönetmen Mustafa Kemal Uzuna son veda

Beyzbol sopasıyla öldürülen yönetmen Kemal Uzun kimdir?


Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un öldürülmesi ünlüleri şoke etti!


Mustafa Kemal Uzun'un katili tutuklandı