Yaşam Yorum yaz kazan!

Yorum yaz kazan!

Paylaş
Yorum yaz kazan!

Yorum yaz kazan!

Yorum Yaz Kazan yarışması başlıyor, yılın ilk tatili ve yılbaşı gecesi yemeği hangisinegitsek.com’dan geliyor!

Haberin Devamı

Türkiye’nin en iddialı mekan & tatil rehberi www.hangisinegitsek.com, okurlarını yeni yılın ilk tatiline ve İstanbul’un en iddialı restoranlarında yılbaşı gala yemeğine gönderiyor! Hem de sadece yorum yazarak! Soru yok, cevap yok! İlginizi çeken haberleri okuyup, yorum yazan ve en fazla yorumu onaylanan okuyucular 2010 yılına muhteşem hediyelerle girmek için yarışıyor!

Baştan çıkaran ödüller!

Birinci olan yarışmacıya İstanbul’un en güzel otellerinden biri olan Klasis Resort Hotel’de 2 gecelik hafta sonu konaklama pakedi hediye edilecek. Kazanan yarışmacı istediği herhangi bir tarihte otelde konaklayabilecek.

İkinci olan yarışmacı ise Adile Sultan Sarayı’nın muhteşem atmosferinde Kandilli Borsa Restaurant’da muhteşem bir akşam yemeğiyle yeni yıla girme fırsatını yakalıyor. Üçüncü en fazla yorum yazan okuyucu ise; Grand Hyatt Regency’den iki kişilik yılbaşı akşam yemeği kazanıyor. Dördüncü talihli Barcelo Eresin Topkapı’da 2 kişilik akşam yemeği ödülünün sahibi oluyor. Beşinci ve son kazanan yarışmacıya ise Eresin Crown Hotel’den iki kişilik akşam yemeği hediye ediliyor.

Haberin Devamı

7 Aralık Pazartesi günü başlayacak Hangisinegitsek.com Yorum Yaz Kazan yarışması, 25 Aralık Cuma gününe kadar sürecek. 28 Aralık Pazartesi günü ise kazananlar Yılbaşı Özel sayfasından duyurulacak.

Peki yarışmaya katılmak için neler gerekiyor?

Yorum Yaz Kazan yarışmasına, 18 yaşından büyük herkes katılabiliyor. www.hangisinegitsek.com ve Yılbaşı Özel sayfalarındaki haberlerin tümü yarışma kapsamına dahil ediliyor. Editörler tarafından onaylanan ve yayınlanan her yorum, yarışmacıların hanesine +1 olarak yazılıyor. 2 haftanın sonunda ise en fazla yorumu onaylanan yarışmacılar, bu muhteşem hediyelerin sahibi oluyor.