Spor Youla: Gol atamadığım için bunalımdayım

Youla: Gol atamadığım için bunalımdayım

Paylaş
Youla: Gol atamadığım için bunalımdayım

Eskişehirspor'da süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Souleymane Youla, uzun süredir gol atamadığı için bunalıma girdiğini söyledi

Belçika’da bulunan Youla, hasta ve sakat olmasına rağmen iğne ile maçlara çıktığını belirterek, uzun süredir gol atamadığı için bunalım yaşadığını kaydetti.

Diyarbakırspor maçına serum ve iğne ile çıktığını ifade eden Youla, şöyle konuştu: "Diyarbakırspor maçında golleri kaçırdıktan sonra iyice bunamalı girdim.

Sabaha kadar uyuyamadım. İzin istememe rağmen teknik heyet izin vermedi. Bende kenti terk ettim. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın maçtan sonra (Youla’yı isteyen takım yok. Keşke olsa da versek) yönündeki açıklamalarını duyunca iyice moralim bozuldu.

Eskişehir’i ve Eskişehirspor taraftarını çok seviyorum. Sezon başında 12 kulüpten teklif almama rağmen Eskişehirspor’u tercih ettim. Hakkımda yapılan mesnetsiz açıklamalardan sonra ben de bunlara karşı açıklama yaptım.

Yönetim ve Rıza hoca hakkında söylediğim sözlerimin arkasındayım. İnkar etmiyorum. Hasta ve sakat olmama rağmen maçlarda oynadım.

Takım, Süper Lig’de kaldı. Bu kadar olaydan sonra yaşanan olayları hak etmiyorum. Yarın Gine’ye gidiyorum. Türkiye’ye ne zaman döneceğimi bilmiyorum."

Haberin Devamı