Spor Youla ve Karan golü unuttu

Youla ve Karan golü unuttu

Paylaş
Youla ve Karan golü unuttu

Eskişehirspor'un Gineli futbolcusu Youla, 12 haftadır gol atamazken, takım kaptanı Ümit Karan da forma giydiği 11 maçta sadece 2 gol attı

Eskişehirspor’da geçen sezon kiralık oynayan ve kırmızı siyahlı takımla sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan Youla, ligin ikinci haftasında karşılaştıkları Bursaspor’a biri penaltıdan iki gol attı.

110 GÜNDÜR GOLÜ YOK

Youla, attığı iki golle lige iyi bir başlangıç yaptı. Youla, Turkcell Süper Lig’in dördüncü haftasında da Antalyaspor’a karşı bir gol daha kaydetti. Antalyaspor maçının ardından adeta gol orucuna giren Youla, 110 gündür gol atamıyor.

Youla, geçen sezon 14 gol atarak 12 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen takımının ligde kalmasına önemli katkı sağladı. Youla, geride kalan 16 maçta sakatlığı nedeniyle sadece Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarında forma giymedi.

Es-Es’in kaptanı Ümit Karan da Süper Lig’in 6. haftasındaki Gaziantepspor’a ve 12. haftadaki Denizlispor maçlarında birer gol atabildi. Karan, ligin 13. haftasındaki Ankaragücü maçına sonradan oyuna dahil olup sakatlandıktan sonra 3 haftadır forma giyemiyor.

Haberin Devamı