Magazin Youtube fenomeni ve oyuncu Cem Korkmaz yaşamına son verdi (Cem Korkmaz kimdir?)

Youtube fenomeni ve oyuncu Cem Korkmaz yaşamına son verdi (Cem Korkmaz kimdir?)

Paylaş
Youtube fenomeni ve oyuncu Cem Korkmaz yaşamına son verdi (Cem Korkmaz kimdir?)

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan Cem Korkmaz (30) evinde ölü olarak olarak bulundu. Birçok ünlü komedi filminden tanınan oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz'ın evinde intihar ettiği öğrenildi. Acı haberi Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da Twitter hesabında doğruladı. 'G.O.R.A' filminden de hatırlanan sanatçı Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz 'Recep İvedik 4' filminde rol almıştı

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde de rol alan ve seride cep herkülü lakabı ile anılan Youtube fenomeni ve oyuncu Cem Korkmaz intihar etti. Cem Korkmaz özellikle Youtube'da yayınladığı videolarla tanınıyordu.


KEDİLERE DÜŞKÜNDÜ


Komşularınca, kedilere düşkünlüğüyle tanınan Cem Korkmaz'ın evde ve sokakta beslediği kediler bir an olsun dairesinin penceresi önünden ayrılmaması dikkat çekti. Sokak kedileri yesin diye penceresinin önüne su ve mama bırakan Cem Korkmaz'ın, kediler girip çıksın diye bir penceresini sürekli açık tuttuğu öğrenildi.

CEM KORKMAZ KİMDİR?


1987 Bursa doğumludur. İlk ve Orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosu'nda eğitimini tamamlamıştır.

Geçmişinde birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı.


OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER


A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Recep İvedik 4, Diğer Yarım, Bizim Ev



Haberin Devamı