Eğitim - Kariyer YTÜ'de mart ayı kariyer ayı!

YTÜ'de mart ayı kariyer ayı!

Paylaş
YTÜ'de mart ayı kariyer ayı!

Yıl boyunca süren etkinliklerine mart ayında hız veren YTÜ İşletme Kulübü, iki başarılı ve büyük etkinliğini öğrencilerle buluşturuyor

Slogan olarak “Bir hedef yaratın, bir iş değil” cümlesini kullanan AdMark’15, öğrencilerin sektöre bakışlarına yepyeni bir bakış açısı getirmek için gün sayıyor.

Haberin Devamı

AdMark'15 ile öğrencileri pazarlama trendleriyle, konvansiyonel ve dijital pazarlama stratejileriyle, kreatif düşüncenin reklama dönüşüm süreciyle ve reklamcılık sektörünün bilinmeyenleri ile buluşturacak olan Yıldız İşletme Kulübü, sektörün en yaratıcı beyinlerini iki gün boyunca Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda konuk edecek. 17-18 Mart tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, sertifikalı ve başta Yıldızlı öğrenciler olmak üzere diğer tüm üniversite öğrencilerine açık ve ücretsiz.

Öğrencilerin bir taraftan şirketlerin üst düzey yöneticileriyle yüz yüze görüşüp staj başvurularını yaparken diğer taraftan da güzel havanın tadını çıkarmalarını sağlayan ve Türkiye’nin en büyük kariyer organizasyonu olan Kariyer Panayırı, bu yıl 24-25-26 Mart’ta Davutpaşa Kampüsü Eski Fen-Edebiyat Fakültesi önündeki büyük çadırda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Sponsor firmalar, turnuvalar, çeşitli eğlence olanakları ve söyleşilerle öğrencilere dolu dolu üç gün yaşatacak olan Kariyer Panayırı da tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz.