Spor Yücel İldiz istifa etti

Yücel İldiz istifa etti

Paylaş
Yücel İldiz istifa etti

PTT 1'inci Lig'de sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kalarak, son haftalardaki kötü gidişatı sürdüren Adana Demirspor'da basın sözcüsü Yüksel Yavuz, teknik direktör Yücel İldiz ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını açıkladı

Teknik Direktör İldiz’in istifasını yönetim kurulu olarak değerlendirip kabul ettiklerini belirten Yavuz, "Yücel hocamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak kendisine meslek hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

İstifasını yönetime sunan Teknik direktör Yücel İldiz ise yolların ayrılması kararını aldıklarını belirterek, "Adana Demirspor’u kendi evim gibi görüyorum. Bir Adanalı olarak, Adanalı’ya yakışan şekilde görevimden ayrılıyorum.

Çok buruk bir şekilde veda ettiğim bu büyük camianın PTT 1. Ligi’nde şampiyon olmasını arzu ediyor, başarılar diliyorum. Başkanımız maç sonunda istifa ederek ’hocamızı da alıp, gidiyorum’ demişti.

Bende basın toplantısında yönetimle bir araya gelerek ’gereğini yaparız’ demiştim. Gereğini yaptık. Tazminat alacağıma dair bir madde yok. Bu tür şeyleri kim çıkardı bilmiyorum. Ben ve ekibim en ufak bir şey almadan gidiyoruz" diye konuştu.

ADANA, (DHA)

Haberin Devamı