Mine Ayman Yüksek enerji
HABERİ PAYLAŞ

Yüksek enerji

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya yüksek enerji ile başlıyoruz, kafamıza koyduğumuzu yapacak güçte olabiliriz. Bu hafta Güneş Yay burcuna, Venüs de Akrep burcuna geçeceği için farklı enerjiler altında olacağız ve bakış açımızı her alanda değiştirebileceğiz. Merkür geri hareketine halen devam ettiği için, beklediğimiz haberlerin gelmesi ve istediğimiz şeylerin olması zaman alabilir. Beklentilerinizin gerçekleşeceği bir hafta diliyorum.

19 Kasım Pazartesi & 20 Kasım Salı; Ay Kova burcunda seyrine devam edecek, özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Kafamızın çok iyi çalışacağı bugün, yeni ve çılgın fikirler ortaya çıkartabiliriz. Enerjimiz çok yüksek olacağı için, her konuda çok rahat bir şekilde harekete geçebiliriz. Hızlı düşünüp hızlı karar vereceğimiz için, Merkür’ün geri hareketine devam ettiğini unutmayarak aldığımız kararları uygulamadan önce birkaç kez düşünmeliyiz. Yolculuklara çıkmak için uygun günlerdeyiz, yeni mekan ve şehirleri keşfetmek, yeni yemekler denemek hoşunuza gidebilir. Kalabalık ortamlardan keyif alabilir, eğlenceli ortamlarda stres atabilirsiniz. Bugün yeni bir işi öğrenmek ve yeni bir aktiviteye başlamak için de harika bir gün olabilir.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;


*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

21 Kasım Çarşamba & 22 Kasım Perşembe; Ay Balık burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini daha iyi hissedebilirler. Ay Balık burcunda olduğu için her alanda daha duyarlı ve yardım sever olabiliriz. Başkalarının sorunları ilgimizi çekebilir ve yardım elimizi uzatmaktan çekinmeyebiliriz. Duygusallık ön planda olduğu için, aşk hayatınızda da romantik anlar yaşayabilir, eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamanız daha kolay olabilir. Aşırı derecede keyif düşkünü, tembel ve dalgın olabileceğiniz için işlerinizi aksatabilirsiniz. Bu günlerde kendinizi motive etmenin ve keyifli vakit geçirmenin yollarını bulmaya çalışın. Çarşamba gecesi itibariyle Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yay olanların zamanı gelmiş olacak. Önümüzdeki bir ay boyunca hayatımızda eğitim, din, felsefe, basın-yayın, hukuk, yolculuklar ve yabancılarla ilgili konular ön planda olacak. Perşembe günü itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Akrep olanlar her konuda çok şanslı ve dikkat çekici olacaklar.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

23 Kasım Cuma; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini daha keyifli ve enerji dolu hissedebilirler. İşlerinizi büyük bir hevesle ve hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve hafta sonu için keyifli planlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızın da hareketli olacağı bu günlerde, var olan ilişkinize hareket ve eğlence getirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilir ve duygularınızın harekete geçtiğiniz fark edebilirsiniz. Her konuda hızlı hareket edeceğiniz için, özellikle evde ve iş yerinizde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Trafikte de her zamankinden daha temkinli davranıp, sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Kavga ve tartışmaya açık olacağımız bu günlerde, yanlış anlamalara karşı hazırlıklı olup, anlayışlı olmaya özen göstermeliyiz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu Cuma ve hafta sonu, hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder