Magazin Yüksek Sadakat'e çifte hırsız şoku

Yüksek Sadakat'e çifte hırsız şoku

Paylaş
Yüksek Sadakat'e çifte hırsız şoku

Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat'in üyeleri Kenan Vural ve Serkan Özgen bir gün arayla hırsızlar tarafından soyuldu

Vural’ın çalınan bilgisayarında grubun yeni şarkıları da vardı. Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Live It Up” adlı şarkıyla ülkemizi temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubu hırsız şoku yaşıyor.

Haberin Devamı

Grubun solisti Kenan Vural’ın eşiyle birlikte yaşadığı eve önceki gün giren hırsız, para ve değerli eşyaları çaldı. Hırsızın evden aldığı eşyalar arasında gitar, dizüstü bilgisayar ve çiftin düğün töreninde takılan takıları da vardı.

Bilgisayarın içinde ise şarkıcının eşiyle çektirdiği fotoğrafların yanı sıra Yüksek Sadakat’in yeni şarkılarının notaları da bulunuyordu. Olayın üzerinden 24 saat geçmeden bu kez gitarist Serkan Özgen’in otomobili soyuldu.

Cihangir’deki menajerlik ofisinin yan sokağında park halinde duran araca giren hırsız, Özgen’in cep telefonu ile dizüstü bilgisayarını aldı. Yüksek Sadakat’in basın sözcüsü, emniyetin her iki olayla da yakından ilgilendiğini ve hırsızların kısa sürede yakalanacağına inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı