Gündem Yüksek sesle müzik dinlemesin diye mezara gömdü!

Yüksek sesle müzik dinlemesin diye mezara gömdü!

Paylaş
Yüksek sesle müzik dinlemesin diye mezara gömdü!

Ramazan Çepni, aracına özel sistem kurarak yüksek sesle müzik dinleyen kardeşi 32 yaşındaki Barış Çepni'ye ceza vermek için canlı canlı mezara koydu. Çektiği görüntüleri de sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı

Çayeli’nde yaşayan ve mezar kazıcılığı yapan Ramazan Çepni, özel ses sistemi kurduğu aracında yüksek sesle müzik dinleyen kardeşi Barış Çepni’ye ceza vermek için ilginç bir yol denedi.

Haberin Devamı

İlçede vefat eden bir kişi için mezar kazan Ramazan Çepni, yanına çağırdığı kardeşini mezara soktu. Üzerini tahtalarla örten Ramazan Çepni, bir daha yüksek sesle müzik dinlemeyeceğine dair söz aldı. Bu sırada görüntülerini kaydettiren Çepni, çektiği görüntüleri de sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaştı. Ancak bu cezadan ders almayan Çepni, arka koltuklarını söktüğü otomobiline dev kolonlar yerleştirerek yüksek sesle müzik dinlemeye devam ediyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8282","8282","201211","8282-3.jpg");

'BEŞ DAKİKA ÖLÜMÜ HİSSETTİM'

Rize’de oto yıkama yağlama iş yeri bulunan Barış Çepni, ağabeyinin kendisine böyle bir ceza verdiğini ancak yine yüksek sesle müzik dinlemeye devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Çepni, "Benim alışkanlığım yüksek sesle müzik dinlemek. Bu huyumdan bir türlü vazgeçemedim. Ağabeyim köyde mezar kazar, ben de ona yardım ederim. Bir gün mezar kazarken beni de mezara soktu, üzerimi tahtalarla örttü. Benden yüksek sesle müzik dinlememem için söz aldı, sonra da beni mezardan çıkardı. Beş dakika ölümü hissettim. Ağabeyim bu şekilde vazgeçeceğimi düşündü ama yanıldı. Yine dinlemeye devam ediyorum.

Kolonlarım 8’likti, 48’lik yaptım. Normal araç kolonları beni tatmin etmeyince, aracıma salon tipi kolonlar koydum. Şimdi araç hiç yetmiyor. Salon kolonları için daha geniş bir araba almayı düşünüyorum" dedi.

Muhammet KAÇAR/ RİZE, (DHA)