Gündem Yumurtada 'Allah' yazıyor

Yumurtada 'Allah' yazıyor

Paylaş
Yumurtada 'Allah' yazıyor

Mahalle bakkalında tesadüfen fark edilen yumurtadaki 'Allah' yazısı görenleri şaşkına çevirdi

Malatya'da bir bakkaldaki yumurta üzerinde Arapça ‘Allah’ yazısı görenleri şaşırttı.

Hidayet Mahallesi'nde bir bakkal dükkanını işleten Ahmet Bakan, toptancıdan aldığı yumurtaları müşterisine satmaya hazırlarken bir yumurtanın üzerinde Arapça yazılar olduğunu fark etti. Yumurtanın üzerinde tam olarak neler yazdığını merak eden Bakan, mahallede bulunan cami imamına yumurtayı gösterdi.

MERAKLI AKININA UĞRADI

Cami imamının yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammet’ yazdığını söylemesi üzerine Ahmet Bakan'ın bakkal dükkanı meraklı akınına uğradı. Gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bakkal Ahmet Bakan, gelen yumurtalar içinde dikkatini çeken yumurtayı incelediğinde üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını gördüğünü söyledi.


Bakkal Bakan, koliden yumurtaları aldığında birinin diğerlerinden daha değişik olduğunu farkettiğini ve bozuk olabilir düşüncesiyle onu ayırdığını belirtti. Bakan, “Yumurtayı gördüğümde üzerinde kabartma şeklinde yazıları gördüm. Yazılanlardan tam emin olabilmek için yumurtayı cami imamına gösterdim. İmam da bana her şeyde bir hayır olduğunu söyleyerek yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını söyledi” dedi.

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)

Haberin Devamı