Spor 'Yunanistan maçı çok zor'

'Yunanistan maçı çok zor'

Paylaş
'Yunanistan maçı çok zor'

A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Tunçeri ve Ersan İlyasova, Yunanistan maçının zor olduğunu belirttiler

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası grup maçları için Ankara'da bulunan A Milli Basketbol Takımı'nda Kerem Tunçeri ve Ersan İlyasova, Anıttepe'de NIKE tarafından inşa edilen basketbol sahasının açılışında buluştu.

Bugün grupta maçı olmayan A Milli Basketbol Takımı'nda Kerem Tunçeri ve Ersan İlyasova, yarın oynayacakları Yunanistan maçı öncesi katıldıkları açılışta stres attı.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Kerem Tunçeri, böyle bir organizasyonda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Grupta 2'de 2 yaptıklarını hatırlatan Tunçeri, ''Şimdilik iyi gidiyoruz. İyi defans yapıyoruz ama hücum konusunda o kadar başarılı değiliz. Yunanistan kaliteli bir takım ve yarınki maç zor olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.'' dedi.

İLYASOVA: YUNANİSTAN MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Bu tür organizasyonlar sayesinde gençlere basketbolun sevdirildiğini belirten Ersan İlyasova, hedeflerinin herzaman gruptan 1. olarak çıkmak olduğunu vurgulayarak, ''Turnuvaya iyi başladık.

2 maçtan da galibiyetle ayrıldık. Yunanistan maçı bizim için çok önemli. Gruptan 1. çıktığımız taktirde büyük avantaj yakalamış olacağız. Yarınki maçta da aynı şekilde sıkı defans yaparak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışı yapılan basketbol sahasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren genç basketbolculara hediyelerini veren milli basketbolcular, daha sonra alışveriş merkezinde gerçekleştirilen imza gününe katılarak hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Ercan ATA/ANKARA (DHA)

Haberin Devamı