Yaşam Yurdum İnsanı MOBESE'de :)

Yurdum İnsanı MOBESE'de :)

Paylaş
Yurdum İnsanı MOBESE'de :)

Yurdum İnsanı MOBESE'de :)

Son yıllarda güvenliği sağlamak için amacıyla birçok noktaya kurulan MOBESE kameraları olayları anında görünteyerek güvenlik güçlerine büyük kolaylık sağlayor. Bunun yanında kent içerisinde vatandaşların ilginç anları MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler arasında.

DÜĞÜNDE FAZLA OYNAYAMAYAN GELİN VE DAMAT

Düğünden çıkan yeni evlenen çift gelin arabasını cadde ortasında durdurarak akrabaları ile oynamaya başladı. Para almak için düğün arabasını durduran adam şoförden para almayı başardıktan sonra yaşadığı sevinç kameralara yandıdı

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRANLAR

Alkolü fazla kaçırarak ayakta duramayan bir kişi çareyi direğe sarılmakta buluyor. Diğer alkollü vatandaş ise ise elinden düşürdüğü poşeti tekrar almak için büyük bir çaba harcıyor. Alkollü bir şekilde araç kullanan türbanlı kadının polislere karşı gelince zorla ambulansa bindirildi. Aldığı alkolün etkisiyle sızan bir vatandaşı ise yoldan geçen yankesici cüzdanını alarak kayıplara karıştı.

GENÇLERİN İLGİNÇ OYUNU

Başlarına geçirdikleri çarşafla sokaklarda gezen gençler adeta hayaleti andırıyor. Başka bir grup ise gece yarısı cadde ortasında oturararak birbirleriyle yaptıkları sohbetin ardından kavga etmesi kameralara yansıdı.

BUNLAR DA KALDIRIM VE RÖGAR KAPAĞI HIRSIZLARI

Aracını işlek bir caddede durduran vatandaş söktüğü kaldırım taşlarını aracına yüklerken polis suçüstü yakaladı. Trabzon´da ise rögar kapağını yerinden çıkartarak kamyonete yükleyen hırsızlar kameralar sayesinde yakalandı.

İşte o güldüren görüntüler...

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer295","295","201004","295-9.jpg");