Gündem Yürüyerek geldi, tabutla çıktı

Yürüyerek geldi, tabutla çıktı

Paylaş
Yürüyerek geldi, tabutla çıktı

4 çocuk annesi Saime Kazancı mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti, çıkamadı

Altınşehir'de oturan 39 yaşındaki 4 çocuk annesi Saime Kazancı mide bulantısı ve kusma şikayeti olduğu için önce eşini aradı. Bir şirkette şoför olarak çalışan Hakkı Kazancı da eşine hastaneye gitmesini, kendisinin de oraya geleceğini söyledi.

Bunun üzerine bir taksiye binen Saime Kazancı 11.30 sıralarında hastaneye gitti. Acil serviste yapılan ilk müdahalede Saime Kazancı'nın tansiyonunun düşük olduğu belirlendi. Doktorlar tarafından önemli bir sorun olmadığının söylenmesi üzerine Saime Kazancı eşi Hakkı Kazancı ile hastaneden ayrılmak için bahçeye çıktıkları sırada bayıldı.

Bunun üzerine tekrar Acil Servise kaldırılan Saime Kazancı'ya serum bağlandı. Serumun bitmesinin ardından Saime Kazancı eşi Hakkı Kazancı'ya yüzünü yıkamak istediğini söyledi. Eşi Hakkı Kazancı tarafından tuvalete götürülen Saime Kazancı burada ikinci kez bayıldı. Hakkı Kazancı'nın yetkililerden yardım istemesi üzerine Saime Kazancı tekrar Acil Servise götürüldü. Burada durumu iyice kötüleşen ve çenesi kilitlenen Saime Kazancı'nın kalbi durdu. Yapılan kalp masajının ardından hayata döndürülen Saime Kazancı yoğun bakım ünitesine alındı. Kazancı burada yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

EŞİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Eşinin yoğun bakım ünitesine alınmasından yaklaşık 5 dakika sonra hayatını kaybettiğini söyleyen Hakkı Kazancı ise, hastane doktorlarını suçladı. Eşiyle ilgilenilmediğini iddia eden Hakkı Kazancı " Sadece tansiyonunu ölçütüler, bir tahlil dahi yapmadılar " dedi. Saime Kazancı'nın 11.30'da yürüyerek girdiğini hastaneden 17.00 sıralarında cesedini aldıklarını söyleyen Hakkı Kazancı " Eşim iki kez bayılmasına ve hamile olmasına rağmen detaylı bir muayene yapılmadı. Sadece tansiyonunun düşük olduğu söylendi. Serum bağlayarak bizi eve göndermek istediler. Eşim yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti. Ben eşimden, hamile olduğu için dinlensin yatsın diye hiçbir şey istemiyordum. Kendisine yemek yapma dinlen otur diye nasihatlerde bulunup üzerine titrerken burada ölüsünü aldım. Ben hastane yönetiminden ve yetkililerden şikayetçiyim. Savcılığa başvurumu yaptım, hakkımızı adalette arayacağız." dedi.

Haberin Devamı

ACI HABER ÇOCUKLARA SÖYLENMEDİ

Hayatını kaybeden Saime Kazancı ardında Elanur (16), Eda (13), Mehmet Ali (11) ve Yusuf Kazancı isimli 4 çocuk bıraktı.Böyle bir sonucu hayal bile edemediklerini söyleyen Hakkı Kazancı " Çocuklarım annelerinin doktorda olduğunu sanıyor. Onlara söyleyemedim " dedi. Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Yarımburgaz Camiinde cenaze namazı kılınan Saime Kazancı, Kanarya Mezarlığında toprağa verildi.Bu arada, Kazancı'nın hayatını kaybetmesinin ardından Başakşehir Devlet Hastanesinde doktorlar ile Hakkı Kazancı ve yakınları arasında olay çıktı. Çıkan olaylarda hastane Başhekimi Mahmut Tokaç hafif yaralandı. Olaylara karıştığı öğrenilen bir kişi ise, polis tarafından gözaltına alındı.

DHA