Spor Yusuf, amansız bir hastalığa yakalandı

Yusuf, amansız bir hastalığa yakalandı

Paylaş
Yusuf, amansız bir hastalığa yakalandı

Kartal'ın tercübeli oyuncusu Yusuf Şimşek, ömür boyu ilaç kullanmazsa kanser olabilir

Beşiktaş'ın geçen yıl 2 kupa birden kazanmasında büyük katkısı olan Yusuf Şimşek, bugünlerde ’Kolit’ hastalığı ile mücadele ediyor. Kalın bağırsağın iltihaplanması sonunda karakterize edilen bir sindirim sistemi hastalığı olan kolitin etkisini önlemek için ömür boyu ilaç tedavisi gerekiyor. Dikkat edilmezse ileri safhasında kolon kanserine dönen bu hastalık Yusuf’u derinden etkilerken, sahadaki verimini de düşürdü.

Haberin Devamı

‘ERKEN TEŞHİS YAPILDI’

Vatan'ın haberine göre, Kulübün Sağlık Kurulu Başkanı ve yöneticisi Mete Düren de geride bıraktığımız ay siyah-beyazlılarla bir yıl sözleşme uzatan tecrübeli yıldızın hastalığı hakkında bir açıklama yaparken, şu ifadeleri kullandı: “Yusuf'un aşırı ishal ve kusmayla başladığı bu hastalığı erken teşhisle tedavisine başlanmıştır ve ilerlemesi önlenmiştir. İshal ve kusma nedeniyle kilo kaybı olmasına rağmen güç olarak baktığımızda çok kötü durumda değildir. Bu dönemde strese bağlı belinde spazm oluşmuştur.

Fakat kolit ile mücadele ederken bel spazmına müdahaleye mecburen geç başlanmıştır. Kısa süre içerisinde sağlığına kavuşması için tıbbi bütün müdahaleler yapılmaktadır.” Serdar Adalı mekik dokuyacak Siyah-Beyazlı yönetim tam kadro Bursa’ya çıkarma yaparken, asbaşkan Serdal Adalı için bugünün çok farklı bir önemi var. Takımla birlikte dün Bursa’ya giden Adalı, bu sabah saatlerinde ise İstanbul’a geri dönecek. Rahmetli babası Hasan Adalı adına saat 15.30’da TJK’da düzenlenecek koşuyu seyretmek için özel helikopterle Veliefendi Hipodromu’na gidecek olan asbaşkan, yarışta birinci gelen jokey ve at sahibine birincilik kupasını takdim edecek.

Haberin Devamı

Ardından öğleden sonra saat 17.00 sularında yine özel helikopteriyle maçın oynanacağı Bursa şehrine hareket edecek olan Adalı, başkan Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşları ile Bursa Atatürk Stadı’nda Protokol Tribünü’ndeki yerini alacak.

(Vatan)