Türkiye (Son Dakika) Yuva için bankta sabahladılar

Yuva için bankta sabahladılar

Paylaş
Yuva için bankta sabahladılar

Kütahya’da TOKİ’nin satışını yapacağı 2+1’lik 39 konuttan birine sahip olmak için çok sayıda vatandaş, bir gün önceden banka önünde kuyruğa girdi. Çünkü evler başvuru önceliğine göre satılıyordu. Dar gelirli vatandaşlar listeye önce girebilmek için bankanın önünde böyle sabahladı

Kütahya’da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) satışını yapacağı konutlar için çok sayıda kişi, bir gün önceden banka önünde kuyruğa girdi. Vatandaşlar battaniyelere sarınıp, sabaha kadar bekledi. TOKİ’nin Kütahya’da alt gelir grubu için satışını yapacağı ’2+1’ olan 39 konuttan birine sahibi olmak isteyen yaklaşık 50 kişi, Cumhuriyet Caddesi’ndeki banka şubesi önünde dün öğleden sonra kuyruk oluşturdu.



GECEYİ ORADA GEÇİRDİLER


Geceyi yanlarında getirdikleri battaniyelere sarınarak geçiren vatandaşlardan bazıları banklara uzanarak uyumaya çalıştı. Ev sahibi olmak isteyenlerden Mikail Selvi, "Dün öğlen 3’ten bu yana bekliyoruz. Şehit yakınları ve gazilerden sonra kalan 39 dairenin satılacağını duyduk ve geldik. Gece serin olunca battaniyelerimizi alıp geceyi burada geçiriyoruz" dedi.

Haberin Devamı