Magazin Yüz Yüze dizisi final yaptı, bitti iddialarına yanıt geldi

Yüz Yüze dizisi final yaptı, bitti iddialarına yanıt geldi

Paylaş
Yüz Yüze dizisi final yaptı, bitti iddialarına yanıt geldi

'Yüz Yüze dizisi final yaptı, bitti' iddialarına yanıt sosyal medyadan geldi. Poyraz Karayel'in ekibi Ethem Özışık'ın yazıp Osman Taşçı'nın ise yönettiği Yüz Yüze dün akşam Show TV'nin yayın akışına alınmadı. Dizinin yapım şirketi ise sosyal medya sayfasından dizinin akıbetini duyurdu. Peki, iddialar doğru mu? Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Show Tv’nin yeni sezon yapımlarından Yüz Yüze’nin 3. Bölümünü bekleyen dizi takipçileri 2 Kasım tarihli yayın akışıyla kafa karışıklığı yaşadı. Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın yanı sıra; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yüz Yüze’nin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Yüz Yüze dizisi final mi yaptı? Show Tv yayın akışında yeni bölüm neden yok?

En son 26 Ekim’de izleyici karşısına çıkan Yüz Yüze’nin yeni fragmanı yayınlanmadı. Öte yandan başrol oyuncularından herhangi bir açıklama gelmezken, dizinin resmi Twitter hesabından açıklama geldi. İşte o açıklama;

Bir yandan çekimlerin devam etmesi ise kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre diziye 4 haftalık ara verildi.


YÜZ YÜZE KONUSU


Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz…

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

"Yüz Yüze"nin; yapımını Tims & B, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.
Yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı dizinin senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor. Uygulayıcı yapımcılığını Turan Bayat, müziklerini Toygar Işıklı, drama direktörlüğünü İlkay Doğan, görüntü yönetmenliğini Erhan Ergün, genel sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur üstleniyor.


Sinem Kobal, yeni dizisinin ilk bölümünde çırılçıplak banyoya girdi

Haberin Devamı