Ekonomi Yüzde 50 ucuza ev satıyor

Yüzde 50 ucuza ev satıyor

Paylaş
Yüzde 50 ucuza ev satıyor

DAP Yapı, Koşuyolu’ndaki yeni projesinde ön talep toplamaya başladı. Bölgede metrekare fiyatları 20 bin lira seviyesindeyken, DAP Yapı lüks projede başlangıç fiyatını 9 bin lira olarak belirledi.

Gayrimenkul sektörünün güçlü firmalarından DAP Yapı, Koşuyolu’ndaki Validebağ Korusu’nun karşısındaki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Bölgede benzer projelerin metrekare fiyatları 20 bin liradan başlarken, DAP Yapı başlangıç fiyatını 9 bin lira olarak belirledi.

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projede satışları erkene çektiklerini ve fiyatları da yarı yarıya düşürdüklerini söyledi.

‘Alanlar 2 kat kazanacak’

Normalde konutları 18 ile 25 bin lira aralığında satmayı planladıklarını anlatan Ziya Yılmaz, “Validebağ Konakları adını verdiğimiz projede 9 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep topluyoruz: Bölgede 20 yıl önce yapılan benzer sitelerde bile metrekare fiyatları 20-25 bin lira seviyesinde. Böyle bir fiyat yok. Türkiye’de daha önce yüzde 50 indirimli konut satılmadı. Konut alanlar 2 kat kazanacak” dedi.


Tarihi kampanya geçerli


Ziya Yılmaz, fiyatların projenin yüzde 25’i için geçerli olacağını söyledi. Projenin Emlak Konut GYO ile birlikte yapıldığını anlatan Yılmaz, “Hem Emlak Konut hem de biz fedakarlık yapıyoruz. Tarihi kampanyadaki fırsatlar bizim projede de geçerli. Yüzde 5 peşin verenler 240 aya %0.79, 120 aya %0.45 ve 560 aya da sıfır faizle konut alabiliyor” diye konuştu.

Hababam Sınıfı’nın karşısında


İstanbul Anadolu yakasının en nezih semtlerinden biri olan Koşuyolu’ndaki proje herkesin beğenisini kazanan Hababam Sınıfı serisinin çekildiği Validebağ Korusu’nun hemen karşısında yer alıyor. Deniz manzarası da sunan proje 5 katlı, 11 bloktan oluşacak. 368 lüks konut ve dükkanın yer alacağı projede 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Validebağ Konakları’nda 57 ile 513 metrekare arasında konutlar ile dükkanlar yer alıyor. Konutların fiyatları 600 bin liradan başlıyor, 6 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor.

Satışları çadırda yapıyor

Validebağ Konakları’na yoğun talep olduğunu belirten Ziya Yılmaz, bu nedenle henüz satış ofisinin inşaatı devam ederken çadır kurup talep toplamaya başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı