Magazin 'Yüzüne bakacak kızım'

'Yüzüne bakacak kızım'

Paylaş
'Yüzüne bakacak kızım'

Küçük Sırlar' dizisinin Ayşegül'ü Merve Boluğur, küçükken içine kapanık bir çocuk olmasından ilk aşkına hakkında merak edilen birçok şeyi Hafta Sonu'na anlattı

* Oyunculukla ilgili, çocukluk dönemlerinize ait anılarınız var mı?
Oyunculuğu hiç düşünmüyordum. Lise bitince fotoğraf çekimlerinde yer alıp, reklamlarda oynamaya başladım.‘Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ adlı filmde oynamıştım. Sette beklerken bile içime huzur ve mutluluk dolmuştu. Filmin galasına gittiğimde, kendimi beyazperdede izlerken büyülendim. “Ben bu işi yapmalıyım” dedim. Sonra okula başladım, ardından da ‘Acemi Cadı’ geldi ve öyle devam ediyor.

* Güzel olduğunuzun farkına ilk nasıl vardınız?
Ben her zaman, “Sağlıklı mıyım? Elim ayağım tutuyor mu?” önce buna önem veririm. “Güzel miyim, değil miyim?” düşüncelerine kapılmıyorum.

* Peki, Merve nasıl biri?
Elimden geldiğince iyi görünmeye gayret ediyorum. Çok güzel olduğumu düşünmüyorum. Ama sanırım yüzüne bakılacak bir kızım.

* Ayşegül karakteri dişi. Peki Merve de dişi mi?
Hayır. Sempatiğim. Ayşegül gibi dişiliğim ön planda değil.

* Dizide, okulda çok popülerdiniz. Kendi hayatınızda da bu böyle miydi?
Küçükken çok sessiz, sakin, içine kapanık bir çocuktum. Ne çok başarılı bir öğrenci ne de çok güzel bir kızdım. Kendi halinde takılan biriydim.

* Kardeşiniz var mı?
19 yaşında bir erkek kardeşim var.

* Sizi kıskandığı zamanlar oluyor mu?
Evet. Özellikle bu diziyle başladı. Çünkü onun arkadaş çevresi ‘Küçük Sırlar’ı izleyen bir yaş grubu.

* ‘Küçük Sırlar’ hayatınızı nasıl değiştirdi?
Artık daha geniş bir kitle tarafından tanınıyorum. İş anlamında, en mutlu dönemimi yaşıyorum.

* Ayşegül, kötülük yapsa da, seyirci ona kızamıyor.
Evet, olumsuz bir şeyle hiç karşılaşmadım. Soğuk gibi görünen insanların daha acınası bir tarafı vardır. Ben Ayşegül’ü öyle düşünüyorum. Dokunsanız, hepimizden daha zayıf ve masum. Ama kamufle ediyor.

* Peki siz nasılsınız?
Ben de duygusal tarafımı göstermemeye çalışırım. Sorunlarımı paylaşarak değil de, kendi kendime yaşayarak çözümlemeyi seven biriyim.

* Herkesin size bakmasına alıştınız mı?
Annem de aynı şeyi sordu. Bakışlar bir noktadan sonra size normal gelmeye başlıyor. Görsel bir iş yaptığım için bu normal.

* Sıkıntılarınızı kız arkadaşlarınızla mı, erkek arkadaşlarınızla mı daha rahat paylaşırsınız?
Erkek arkadaşlarımla. İş yaparken de erkeklerle çalışmayı her zaman daha çok seviyorum. Biz kadınlar daha sorunlu olabiliyoruz. Ama erkekler öyle değil, daha basit düşünüyorlar. Daha kolay yaşıyorlar.

* Size göre aşk nedir?
Hani ilk aşkın masumluğu, acemiliği ve acı çekmemiş hali vardır ya... İşte ben o hali çok seviyorum. Çünkü yıllar geçtikçe hayatın getirdiklerinden dolayı bir savunma moduna geçiyorsunuz. Kendinizi serbest bırakamıyorsunuz.

* İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Tabii. Lise yeni bitmişti.

* O zaman çok az aşık oldunuz?
Evet. İki defa diyebilirim.

* İkincisi sürüyor mu şu an?
Sürüyor.

* Evliliği düşünüyor musunuz?
Ben evliliğin öyle düşünülerek yapılacak bir şey olacağına inanmayanlardanım. Bir anda olacakmış gibime geliyor. Olması gereken zamanda olacaktır. Karşı değilim.

3

Haberin Devamı