Spor Zahia Dehar: "Fahişe değil, refakatçiyim"

Zahia Dehar: "Fahişe değil, refakatçiyim"

Paylaş
Zahia Dehar: "Fahişe değil, refakatçiyim"

Zahia Dehar: "Fahişe değil, refakatçiyim"

Fransız Milli Futbol Takımı’nın önemli oyuncuları Sidney Govou, Franck Ribery ve Karim Benzema ile para karşılığı birlikte olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Zahia Dehar, sessizliğini bozarak, ilk defa basına konuştu.

Haberin Devamı

Paris Match dergisine demeç veren Cezayir kökenli Dehar, "fahişe değil, refakatçi kız olduğunu" söyledi.

Basında kendisi ile ilgili çıkan haberleri yalanlayan Dehar, "hiçbir zaman para karşılığı seks yapmadığını, bir fuhuş çetesine de bağlı olmadığını" savundu.

Genç kız, kendi arzularına göre, istediği erkekle birlikte olduğunu sözlerine ekledi.
Fransız basını, genç kızın, 18 yaşına basmadan önce Ribbery ve Benmzama, 18 yaşına bastıktan sonra da Govou ile para karşılığı ilişkiye girdiğini yazmıştı.

Basın, savcılıkta ifadesi alınan genç kızın, 2009 ilkbaharında Almanya’nın Münih kentinde Ribbery, 2008 yılı mart ayında 16 yaşındayken de Karim Benzema ile para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia etmişti.

Haberin Devamı

Ribbery ise savcılıktaki sorgusunda, genç kızla para karşılığı ilişkiye girdiğini kabul etmiş, ancak kızın yaşının küçük olduğunu bilmediğini söylemişti.

Govou’nun da bu yıl mart ayında kızla para karşılığı ilişkiyle girdiğini, genç kızın bu tarihte 18 yaşının üzerinde olduğu bildirilmişti.
Fransız yasalarına göre, para karşılığı küçük yaşta bir kızla fuhuş yapanlar hakkında, üç yıla kadar hapis ve 45 bin avroya kadar para cezası istenebiliyor.

Fransa Milli Futbol Takımı, iki ay sonra Dünya Kupası finallerinde mücadele edecek.