Spor Zalayeta Kayserispor'da

Zalayeta Kayserispor'da

Paylaş
Zalayeta Kayserispor'da

Zalayeta Kayserispor'da

Kayserispor ile anlaşan Uruguaylı santrfor Marcelo Zalayeta, sarı-kırmızılı takımda ilk antrenmanına çıktı.

Haberin Devamı

Kayserispor, ligin 3. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, Kadir Has Tesisleri’nde, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirdiği sabah antrenmanı ile sürdürdü. Antrenmana, Kayserispor ile anlaşan Uruguaylı santrfor Marcelo Zalayeta da katıldı.
Şota, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasında 6 puan aldıklarını anımsatarak, bu maçların geride kaldığını, ligde iyi mücadelede eden Ankaragücü ile oynayacakları maça kilitlendiklerini söyledi.

Zalayeta’nın transferiyle takımın daha da güç kazandığını vurgulayan Şota, "Zalayeta antrenmanlara bugün başladı. Ekip olarak mutluyuz. Çok iyi bir santrfor geldi. Ünlü bir isim. Kendisinden beklentimiz çok. Kalitesini Türkiye’de de gösterip, takıma faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

-"MAKUKULA’YA HALA KAPIMIZ AÇIK"-

Zalayeta’yı takıma dahil etmelerinin, Makukula’dan vazgeçtikleri anlamına gelmediğini vurgulayan Şota, "8 haftadır Makukula’yı bekliyoruz. Bir haber, mesaj, mail bekledik. Zaman tükeniyor, kredisi de bitiyor. Biz açık kapı bırakıyoruz ama gece saat 03.00’te, 04.00’te gelecekse gelmeden en azından bir telefon açsın. Kendisini çok bekledik ama gelmedi" diye konuştu.