Dr. Haydar Dümen Zamanla öğrenirsiniz
HABERİ PAYLAŞ

Zamanla öğrenirsiniz

Haberin Devamı

Mutlu olmayı düşleyen kadın ve erkek evleniyor. Cinsellik yaşanıyor ama kadın bir türlü aradığını bulamıyor yani orgazm olamıyor. Hanımlar, tedirgin olmayın. Siz bedeninizi keşfettikçe orgazmla taşınacak, zevk alacaksınız. Merak etmeyin, mutluluk uzak değil

BÖYLE SORU YOK!

Ufaklık bitiyor

23 yaşında, 1.73 boyunda, 58 kiloyum. Kız arkadaşımla düzenli bir seks hayatımız var. Sevgilim tam orgazm olacakken benim ufaklık ölüyor. Ne olur bir çare bulun. CEVAP Değerli okurum, kız orgazmla olayı bitirirken organ da “Benim işim bitti” diye senin deyimiyle mort olmuyor, kısa vadeli komaya giriyor. Limon-gazoz hikayesi. Kız doktorluk yapar, suyuna giderse o da kendine gelir. “Nerede nerede?” diye uyku sersemi özel yatak odasını aramaya başlar. Olay bu kadar basit bir konu. En ufak şeyde hemen şaşırıyorsunuz yolu. “Acaba başına ne geldi?” diye siz şaşırdıkça organın keyfi daha da kaçıyor yok yere başınıza dertler açıyor. Sebebi sizsiniz. Onu kendi haline bırakın, fazla işine karışmayın. O sırada siz de keyfinize bakın.

[[HAFTAYA]]


GÜNÜN SORULARI

Cinsel organı görünce korktum

22 yaşında kızım, kimseyle birlikteliğim olmadı. 2 yıllık erkek arkadaşımla birlikte olmak istedik. Ama onun cinsel organını görünce çok korktum ve yataktan kalktım. Birkaç hafta da onunla konuşmadım. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, keşke kaçmasaydın da uzakta dursaydın. Kafes arkasındaki vahşi kaplanı biraz tanımaya çalışsaydın. En azından hayaline alışsaydın!!! Kafese girmediğin iyi olmuş. Ama kaçmak korkuya prim verir, sonra korkuyu karabasana çevirir. Bana göre arkadaşlığını bitir. Psikolojini dinlenmeye al. Cinsellikten yılma, sonra yarı yolda kalma. Evleneceksin, “Ya ne çıkarsa bahtıma” mı olacak? Yoksa deneme-yanılma yöntemi mi uygulanacak, sen bilirsin. Ancak evlilik sürpriz olursa kaçamazsın, sakın korkma. Ne olursa olsun, bir yol aranacak ve bulunacak. Hayatını yaşayacaksın, irade dizginini bırakma, sakın yılma.

Uçağı kaldıramıyorum


40 yaşındayım, pilotum. Uçağımı pistten kaldıramıyorum. Sürekli rötar yapıyor. Bilet iptallerinden bıktım. Acaba mesleği mi bırakayım? CEVAP Değerli okurum, uçmak her canlının hayalidir. Duygular doruklara çıkar. Kişi “Uçtum uçtum” diye havalara girer. Bizce uçmaya engel ve sakınca yok. Aşını işinle karıştırma. Sonunda etten deriden parmak kadar bir organ. Uçaklardaki gibi elektronik donanımı da yok. Sadece kuleden (beyinden) izin çıkınca organa yakıt yani kan pompalanacak. Gerisi bilenen hikaye, sistem çalışacak. Senin durumunda bir sorun aklıma takılıyor. Acaba organın deposundaki kan yerinde mi duruyor yoksa kaçak mı yapıyor? Bir kere buna ultrasonla baktır. Sağlamsa pist değil, uçağını taşlı yola da vursan uçacaktır.

* * * *

İkinci kez ilişkiye girmek istiyorum


21 yaşında kızım. 1 yıldır bir ilişkim var. İlişkiye girerken zevk alamıyorum. Orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum. İlişki bittikten sonra partnerimle yeniden ilişkiye girmek istiyorum. Neden böyle oluyor? CEVAP Sevgili okurum, orgazm olamadığın için doyamıyorsun. Yani zevk doruğunu aşamıyorsun. Tıpkı yemek yerken doymadığımız zaman nasıl biraz daha bir şeyler yemek isteriz. İşte seninki bu. Alışacak, öğreneceksin. Partnerinin sana karşı davranışı ve ustalığı ortamın uygunluğu yeterli olursa ilişkide zaman lehinize işleyecek. Bunun için çok kafayı takmayın.

Neden bu kadar isteksizim?

20 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle mutlu bir birlikteliğim var. Bende bir süredir isteksizlik başladı. 2 yaşında kızım var. Bu eşimle aramızda sorunlar yaratıyor. Evlendiğimizde de orgazm olamıyordum. Ne olur bana yardımcı olun. CEVAP Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan ve yargılamadan olayları onuruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi bölümlerde bir sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama mutlaka yatak odasına artı değerler koymak zorundasınız. Estetik fantezileri denemeyi unutmayın.

Karımla aramız çok kötü

44 yaşındayım. Bir rahatsızlık geçirdim, ondan sonra sertleşme sorunu başladı. 2 yıldır eşimle ilişkiye giremiyoruz. Aramız çok kötü. Piyasada satılan o haplardan kullansam faydası olur mu? CEVAP Değerli okurum, çok gençsin. Erkekliğin ve evliliğin en iyi yıllarını yaşıyorsun. Ben ciddi bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka kan tahlili yaptır, şeker var mı diye baktır. Piyasada satılan 3 hap var, onlar yararlı. Dene, sonuç almadığın zaman yeniden yaz.

Kanamanın nedeni ne olabilir?

20 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Acaba kanamanın çok olmasının nedeni nedir? CEVAP Değerli okurum, belirli bir sebebi yok, bundan korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra genelde 1-2 gün cinselliği yaşamamak iyi oluyor. Aynı şekilde 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Çok erken boşalıyorum


19 yaşındayım, erken boşalıyorum. Sevgilim bu durumdan çok rahatsız. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, önce heyecanlarını gidermen gerekir. Bunlar bu yaşta görülen olaylardır. Ne var ki alışkanlık haline dönüşüyor, bünyeye yerleşiyor. Bu konunun tedavisi var ama evlilik koşullarının olması gerekir. Yani bir partnerle ortalama 6 ay birlikteliğini sağlarsan gerisi biz uzmanlara kalır. Şimdilik telaş etme, dikkatini kendi üzerinde yoğunlaştırma.

Hamile kalmasından korkuyorum

23 yaşındayım. Nişanlımla tam olmasa da ilişkiye girdik. Spermim vajinasına temas etmiş olabilir. Hamile kalmasından korktuk. Adet kanaması biraz gecikmeli de olsa başladı. Acaba ilişkiden sonra adet gerçekleştiyse nişanlımın gebe olma ihtimali ortadan kalkmış mıdır? CEVAP Evet yavrum, kalkmıştır.

Sevgilim penisimin küçük olduğunu söyledi


20 yaşındayım. Penisim 20 santim. 19 yaşındaki kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Sevgilim penisimin küçük olduğunu söyleyip tatmin olmadığını anlattı. Sizce sorun bende mi yoksa onda mı? CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşınla ilişkini kestiğin gibi ona yol ver gitsin. Onun dünyadan haberi yok. Umarım sen doğru söylüyorsundur. Çünkü kızların vajinası o boyutta penisi almaya uygun değildir. Birazcık ciddi konularla uğraşsak diyorum.

Hamile kalmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye girdik. Kız arkadaşımın adet görmesi gerekiyordu. Acaba hamile kalmış olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, hamilelik 1 hafta içinde belli olmaz. Eğer bugünlerde adetini görecek olsaydı, yine de hamile kalmaz ihtimali zayıf olurdu. Biraz bekleyin. 1 ay sonra adetini görmezse test yaptırın.

Cinsel organın boyu kaç olmalı?

19 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, kitaplar 15 santim diyor.

İlişkiden tat alamıyorum


23 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkim var. İlişki sırasında zevk almıyorum. Çok istekliyim. Yardımınızı bekliyorum. Hangi doktora başvurmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, zor bir konu. Psikolojik yardım alman gerekiyor. Doğru uzmanı seçeceksin. Beklentilerine çabuk ulaşamayacaksın. Kendini sorgulama, yılma. Zamana bırak. Belki de senden önce erkek arkadaşının bilgilendirilmesi ve onun bazı teknikleri öğrenmesi gerekebilir. Bu yardımı almanızı öneririm.

AŞIKLARA ÖZEL


Dürüstlük kristal bir bardakta dolu bir suyu taşımak gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder