Gündem Cem'i gökte ararken yerde buldu

Cem'i gökte ararken yerde buldu

Paylaş
Cem'i gökte ararken yerde buldu

Münevver Karabulut'un eski sevgilisi A.A ile katil zanlısı Cem Garipoğlu aynı cezaevine düştü

Etiler cinayetinde öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu ile kızın eski sevgilisi olduğu iddia edilen A.A. , aynı cezaevinde buluştu. A.A'nın, Garipoğlu'ndan intikam alacağı duyumu üzerine cezaevinde alarm var.

Sakarya Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Ahmet Gökalp, 27 Nisan 2009 günü Beşiktaş'ta bıçaklanarak öldürüldü.Yani Etiler cinayetinden 2 ay sonra işlenen bu cinayetle ilgili iki arkadaş A.A. ile M.B. Maltepe Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.
Cem'e husumet duyuyorCem Garipoğlu'nun da tutuklanarak Maltepe Çocuk Cezaevi'ne gönderilmesiyle ilginç gelişme yaşandı. M.B.'nin babası Fikri B., oğluyla birlikte yargılanan A.A.'nın Münevver Karabulut'un eski erkek arkadaşı olduğunu ve bu nedenle Cem Garipoğlu'na husumet duyduğunu iddia etti.
Sokak sokak cem'i aradılarM.B. ile A.A.'nın, Münevver'in öldürülmesinin ardından mahalle arkadaşlarıyla toplanarak sokak sokak Cem Garipoğlu'nu aradığını iddia eden Fikri B., şunları anlattı: "Oğlum bana 'Biz Cem'i yakalayıp adalete teslim edeceğiz' dedi. 'Karışmayın' diye nasihatta bulundum. Oğlum bana, arkadaşı A.A.'nın ilkokuldan arkadaşı olan Münevver Karabulut'a ilgi duyduğunu ve Cem'i de tanıdığını anlattı. A.A., Münevver'in eski erkek arkadaşıymış. Genç kız terk edince tedavi bile görmüş. Genç kıza platonik aşıkmış. Cem'in kızı bu şekilde öldürmesine çok kızdığını söylemiş. Güya Cem'i bulup polise teslim edeceklermiş. Bir hafta Cem'i aramışlar.Mahkemede anlattımCezaevinde ziyaret ettiği oğlu M.B'nin kendisine, A.A.'nın Cem Garipoğlu'ndan intikam alacağından bahsettiğini anlatan Fikri B. şöyle devam etti: "Bunları ben mahkemede anlattım. Tedbir alınmasını istedim. Bana 'özel yerde tutulduğunu' söylediler. Ben sadece A.A. ile Cem'in karşılaşmamasını ve aynı cezaevine konulmamasını istedim. A.A. ile Cem karşılaşırsa ya da aynı koğuşa düşerlerse çok kötü şeyler olabilir. A.A.'nın Cem'i yaşatmayacağını ve Münevver'e deliler gibi aşık olduğunu duydum."
Koğuşu değiştirildiMünevver'e aşık olan A.A'nın cinayetin ardından sokak sokak aradığı Cem Garipoğlu ile yolunun cezaevinde kesişmesi güvenlik önlemlerini daha da artırdı. Cem, 'intikam alacağını' söyleyen A.A'nın uzağındaki bir koğuşa alındı.

SABAH

Haberin Devamı