Gündem Zanlı, karakoldan böyle kaçtı

Zanlı, karakoldan böyle kaçtı

Paylaş
Zanlı, karakoldan böyle kaçtı

Zanlı, karakoldan böyle kaçtı

Adana’da bir şüpheli, kelepçesiz olmasını da fırsat bilerek, getirildiği emniyet müdürlüğü binasının bahçesinde araçtan indikten sonra kaçtı, ancak fazla uzaklaşamadan yakalandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Seyhan Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis merkezi ekibi, uyuşturucu bulundurmak suçundan gözaltına aldıkları ve ismi açıklanmayan zanlıyı, parmak izini almak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Hizmet Binası’na getirdi. Gözaltındaki zanlı, kaçma ihtimali olmadığı gerekçesiyle kelepçe takılmadan araçtan indirildi. Bu sırada polis memuru zanlıyla ilgili dosyayı düzenlemeye çalışırken, bir anlık dalgınlıktan yararlanan zanlı, kaçmaya başladı.

Emniyet müdürlüğüne getiren ekip, zanlının peşinden koşmaya başlarken, bahçedeki diğer meslektaşlarından da bağırarak yardım istedi. Bu sırada binanın ana nizamiyesindeki görevli Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi durdurmaya çalıştı ancak başaramadı.

Haberin Devamı

Bağcıkları bile olmayan ayakkabısıyla hızla koşan zanlı, İstiklal Mahallesi’nde ara sokaklara girdi, ancak Emniyet Müdürlüğüne doğru gelen sivil ekiplerin ve vatandaşların da yardımıyla zanlı, kaçış yerinden 250 metre ileride yakalandı ve kelepçelenerek yeniden Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AA