Magazin Zarrab'tan şok itiraflar!

Zarrab'tan şok itiraflar!

Paylaş
Zarrab'tan şok itiraflar!

Reza Zarrab ile Günel'in babası Rahman Zeynelova dün bir araya geldi. Yüzleşme sırasında kavga çıktı

‘www.turuncutime.com’un sahibi Tunç Erden Yakar, Ebru Gündeş’in sevgilisi Reza Zarrab ile konuştu. Zarrab’ın ofisinde gerçekleşen bu konuşmada bir kişi daha vardı! Bu kişi Reza Zarrab’ın eski aşkı Günel’in babası Rahman Zeynelova’ydı...

Haberin Devamı

Reza Zarrab, Rahman Zeynelova’ya “Kızınız Günel benim ona döndüğümü iddia ediyor. Bu yalan” dedi. Rahman Zeynelova, Ebru Gündeş’i suçladı. İşte o yüzleşme sırasında yaşananlar...

Reza Zarrab: Ebru Gündeş deli gibi aşık olduğum, uğruna canımı vereceğim kadındır. Ömür boyu birlikte olma kararı aldık. Günel ile de 8 yıl geçirdik. Ona yaptığım albümün maliyeti; 350 bin dolar. Ama Ebru Gündeş’e iddia edildiği gibi para harcamıyorum. Bu yalanları Günel ortaya atıyor. Geçenlerde Günel’in evinden çıktığımı gösteren bir fotoğraf yayınlandı. Orası benim stüdyom.

Rahman Zeynelova: Evet, Reza Bey ile kızım Günel 1 yıldır görüşmüyor.

Reza Zarrab: Zaten ben yıllardır Ebru Gündeş’e platonik aşıktım. Bunu Günel de biliyordu.

Haberin Devamı

Rahman Zeynelova: Sen benim kızımın kalbini kırdın. Kızımın ne olduğunu, Ebru Gündeş’in de hangi yuvanın kuşu olduğunu herkes biliyor.

Reza Zarrab: Bana bak! Sen değil, senin gibi bir milyon tanesi bir araya gelse Ebru Gündeş’e tek laf söyleyemez. Ebru Gündeş için ağzından tek kelime çıkarsa fena olur bu işin sonu. Kızınızla ilişkim bitmiş olmasına rağmen size hala para veriyorum. Ama senin kızın asla şöhret olamayacak. Günel ile ayrılmamızın sebebini hatırlasana. Günel beni Ramin adlı çocukla defalarca aldattı.

Rahman Zeynelova: Ramin onun senden önceki sevgilisiydi. Hem sen de benim kızımı ünlü kadınlarla aldattın.

Reza Zarrab: İnkar etmiyorum, çapkındım yaptım. Ama artık bitti. Çocuklarımın anası Ebru Gündeş olacak.