Gündem Zayıf karne yüzünden ölümü seçti

Zayıf karne yüzünden ölümü seçti

Paylaş
Zayıf karne yüzünden ölümü seçti

Karnesinde zayıf gelecek endişesine kapılan lise öğrencisi, babasının beylik tabancası ile intihar etti

Meslek lisesi 9. sınıf öğrencisi Mahmut Baturalp Ö. (15), sabah saat 04.50 sıralarında yattığı odadaki ranzadan kalkarak 13 yaşındaki kardeşini uyandırdı. Kardeşine ''Benim 1 zayıfım var. Babam ne der acaba?'' diye sorarak endişesini dile getirdi.

Haberin Devamı

Lise öğrencisi daha sonra, Süloğlu'nda görev yapan Uzman Çavuş babası Halil İbrahim Ö'nün tabancasını alıp kendi odasına geçerek intihar etti.

Silah sesine uyanan anne ve baba çocuklarını kanlar içinde görünce 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, öldüğünü tespit ettiği öğrencinin cesedini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, Mahmut Baturalp Ö'nün ölüm haberini alan okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Okul Müdürü Remzi Çınarkök, öğrencinin okul ile ilgili herhangi bir probleminin olmadığını ve sevilen bir öğrenci olduğunu belirtti.

Çınarkök, ''Mahmut'un karnesinde zayıfı yoktu. Neden intihar ettiğini bizde bilmiyoruz. Şu anda Süloğlu'nda Milli Eğitim Müdürlüğünden bilgi aldıktan sonra ailesine taziye ziyaretine gideceğiz. Ancak, anne ve babasının revirde kontrol altında olduğunu öğrendik'' dedi.

Haberin Devamı

Yıl sonu notu 3 olan öğrencinin sınıf rehber öğretmeni Mustafa Yeşildağ, karnedeki öğrenci hakkındaki birinci dönem görüşünde ''Dersleri iyi, böyle çalışmaya devam etsin'', ikinci dönem görüşünde ise ''Dersleri iyi, seneye de böyle çalışmaya devam etmelisin'' diye yazdığı görüldü.

Sınıfını doğrudan geçen öğrencinin, cenazesi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verilecek.