Sağlık Zayıf ve çelimsiz erkeklere kötü haber

Zayıf ve çelimsiz erkeklere kötü haber

Paylaş
Zayıf ve çelimsiz erkeklere kötü haber

Modern çağlarda kadınların erkeklerde aradıkları fiziksel özellikler ile ilkel çağlardaki kadınların seçimleri arasında büyük benzerlikler saptandı

Northwestern University, Feinberg Tıp Fakültesi (A.B.D) yapılan araştırma, kadın beğenisinin temelde, binlerce yıl geçmesine rağmen kökten değişikliklere uğramadığını ortaya koydu.

Tarih boyunca ve günümüzde kadınlar gücü temsil eden sembollere ilgi duyuyorlar. Geçmişten günümüze güçlü erkek tanımı iri cüsseli , dolgun ve atletik erkek tanımından maddi durumu iyi, iktidar sahibi erkek tanımına kaysa da, neslin devamını sağlayan çocuğu doğuran kadın, kendine eş olarak nispeten iri yapılı erkekleri şeçiyor.

Araştırmanın içeriğinde, kadının genetik yapısından kaynaklanan sebeplerden dolayı, iri, dolgun ve atletik erkeklerden daha çok cinsel uyarıyı aldığı ortaya çıkıyor.

Bu anlamda, zayıf, çelimsiz erkeklerin bu türden bir uyarıyı yaratması neredeyse imkansız hale geliyor.Uzmanlar bunun sebebini, neslin devamı sağlarnırken kaliteli genin ileri nesillerin aktarılması ile ilgili olabileceğini öne sürüyorlar. Kısacası kadınlar geçmişten günümüze zayıf ve fiziksel açıdan güçsüz algısı yaratan erkeklere karşı cinsel ilgi duymuyorlar.

Dünyanın gelişmiş birçok ülkesinde kadınlar güzellik , estetik ve erkekler tarafından çekici bulunmak için kilo vermeye çalışırken zayıf ve fiziksel açıdan güçsüz erkekler ise sağlıklı bir şekilde kilo alarak ideal ölçülerine çıkmaya çalışıyorlar. Özellikle iştahsızlık, kilo alamama, genel zayıflık problemleri ile yaşayan erkekler kilolarını arttırarak kadınlar ile sosyal ilişkilerini düzeltmek ve daha sağlıklı bir hayat yaşamak için besin destekleri ürünlerine A.B.D de büyük ilgi gösteriliyor ve çok büyük bir sağlıklı kilo alma ürün pazarı oluşmuş durumda.

SAĞLIKLI KİLO ALMAK, İDEAL ÖLÇÜNÜZE KAVUŞMAK ve İŞTAH SORUNLARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ !

Haberin Devamı